contadores Skip to content

Dette er grunnene til at Apple ønsker å legge til elektromagneter på iPad-en

Nye Apple-patenter peker på muligheten for at selskapet planlegger innlemme en ny type elektromagneter installert på sidene av iPad-en. Men hvorfor ønsker Apple å bruke elektromagnetiske kontakter på enhetene sine?

Svaret på dette spørsmålet ser ut til å ligge i en revolusjon innen tilbehør og deksler at det bitte eplebedriften vil utvikle seg i fremtiden.

Det kan interessere deg | En disposisjon av iPad Pro 2018 viser den nye plasseringen av Smart Connector

Elektromagnetene til Apple iPad

Hvis du noen gang har prøvd iPad-magnetkassene, vil du vite at de har en magnetstripe på en av sidene som passer perfekt til Apple-nettbrettet. Det er et ganske smart og veldig funksjonelt design, selv om det krever litt beskyttelse på den siden av enheten.

Men en ny elektromagnetisk teknologi som Apple kunne jobbe med, vil endre ting fullstendig. De nye elektromagnetene til patentet vist nedenfor oppdage uvanlige bevegelser og andre tegn som utløser en nødmodus og automatisk låser saken på iPad. Det er sant at de ikke forhindrer katastrofale skader, men de gir ekstra beskyttelse til enheten.

Dette er ikke alt, disse elektromagnetene kan ha andre formål, spesielt hvis de ble opprettet med nærhetssensorer. Apple Pencil kan for eksempel aktivere elektromagneter og legge til direkte til iPad, en veldig interessant funksjon for å lagre Apple Pencil raskere.

I patentbildene ser vi også et eksempel på et tastatur designet for å holde deg på toppen av iPad. En litt merkelig ide som ville fungere takket være elektromagnetene implementert i nettbrettet. Så det er veldig sannsynlig at selskapet til det bitte eplet er i ferd med å introdusere fantastiske nye iPad-tilbehør med denne typen kontakter.

Spor | iDropNews