Dette er hva Siri vil kunne gjøre i iOS 10

Dette er hva Siri vil kunne gjøre i iOS 10

Den endelige versjonen av iOS 10 vil være tilgjengelig for alle brukere som har kompatible enheter ganske snart og vil være lastet med nyheter. Og en av tingene som vil gjennomgå mest endringer i iOS 10 vil være Siri, den personlige stemmeassistenten for Apples mobile operativsystem.

Med iOS 10 har det amerikanske selskapet besluttet å gjøre flere endringer i Siri, inkludert åpne dører for tredjepartsutviklere for å kunne integrere applikasjonene sine med den virtuelle assistenten. Her er noen av tingene du kan gjøre med Siri når iOS 10. Ankom.

Siri iOS 10

Det kan interessere deg | Siri vil være mer menneskelig når iOS 10 offisielt kommer

Siri vil utvide funksjonene sine kraftig takket være iOS 10

Takket være en Sirikit lansert av Apple, tredjepartsutviklere vil kunne opprette en forbindelse til applikasjonene sine gjennom Siri. På denne måten kunne brukeren i fremtiden åpne WhatsApp, sende en melding, bestille en tur og mange andre ting alt direkte gjennom Siri uten å måtte åpne applikasjonen.

Også, Takket være “Hey Siri” -funksjonen som ble introdusert med iPhone 6s, trenger du ikke lenger å berøre enheten å aktivere assistenten og gi den ordre. Med iOS 10 kan du også ringe samtaler gjennom applikasjoner som Skype uten å måtte åpne den.

Siri iOS 10

En annen ting Siri vil kunne gjøre med iOS 10 er å foreta raske pengeoverføringer. bruker apper som Square Cash eller Monzo. På den annen side vil Siri også tillate deg å diktere meldinger til WhatsApp- eller LinkedIn-kontaktene dine uten å måtte berøre enheten.

Som du kan se, Apples stemmeassistent blir bedre takket være endringene og forbedringene selskapet har introdusert år etter år. Og uten tvil ser det ut til at det med iOS 10 kommer til å ha et ganske viktig løft.

Spor | PhoneArena