Dette er LG G8: det første pressebildet er lekket

LG Det har blitt et av selskapene som er mest berørt av gjennombruddet i det kinesiske produsentmarkedet. Xiaomi og Huawei De har plassert seg over et historisk preg som ikke har høstet gode resultater på lenge. Av den grunn har det sørkoreanske baserte selskapet besluttet å innføre viktige endringer i sin sektor dedikert til smarttelefoner, og det ser ut til at MWC 2019 er stedet du valgte å presentere dem. Dette er den nye LG G8, en high-end som vil komme til markedet med viktige endringer med hensyn til de tidligere modellene som første trykk på bildet.


Google I / O 2019 har allerede en offisiell dato: 7., 8. og 9. mai


LG G8 vises i all sin prakt

LG har blitt et av mobilselskapene med flest lekkasjer de siste dagene. Vi har kunnet snakke om en antatt mobil med 5G-teknologi og den bekreftede presentasjonsdatoen for den nye toppen av serien. Og det er nettopp fra denne terminalen vi refererer til i denne artikkelen, siden det første offisielle pressebildet av LG G8 har blitt lekket. XDA Developers har vært mediet som har avdekket et øyeblikksbilde som viser alle detaljene om en enhet som vi allerede visste om noen aspekter av takket være tidligere gjengivelser. Imidlertid bekrefter dette nye fotografiet bare alle de estetiske funksjonene til smarttelefonen.

Hvis vi ser på bildet, kan vi fremheve tilstedeværelsen av et lite hakk der sensorene og det interne kameraet er integrert. En frontdesign som hvor marginene er mindre enn i tidligere modeller, men hvor den nedre haken forblir med samme dimensjoner. Økningen i sensorer øverst kan indikere inkorporering av et nytt sikkerhetssystem basert på ansiktsgjenkjenning, men det er vanskelig å bekrefte det akkurat nå.

På baksiden er det et større antall forskjeller. Først av alt innser vi at den tredje sensoren som hadde blitt integrert i LG V40 helt forsvunnet. Det vil si at det nye kameraet til LG G8 vil være sammensatt av et dobbelt system der vidvinkelsensoren er iøynefallende av sitt fravær. En endring som vi ikke forsto, siden trippelkameraet ble vist som en av de beste funksjonene i den forrige toppen av serien. Rett under fotografisystemet kan vi finne en fingeravtrykssensor, og hvis vi ser på profilene deres, kan vi se de typiske strøm- og volumknappene til venstre og en ny knapp plassert til høyre. En nyhet som sikkert vil tjene til å bruke Google Assistant. Interiørprofilen fremhever tilstedeværelsen av USB Type-C-porten og forsvinningen av 3,5 mm hodetelefonkontakt.

For øyeblikket har LG ikke ønsket å bekrefte eller avkrefte noen av lekkasjene knyttet til denne nye modellen. Vi må vente til Mobile World Congress 2019 for å sikre alle disse dataene. Vi vet heller ikke om dette vil være 5G-mobilen som noen detaljer ble lekket fra for noen dager siden, så tvil gjenstår i luften. Selvfølgelig vil vi være i Barcelona om en måned for å løse dem.


Facebook ønsker å slå sammen WhatsApp-, Instagram- og Messenger-meldinger


Kilde | XDA-utviklere