Dette er noen av skapningene du vil møte i Diablo Immortal når den kommer på iOS

Devil Immortal Beasts

Selv om det for øyeblikket, fortsatt ingen nyheter i horisonten ved lanseringen av Diablo Immortal, bare ser på kalenderen, ser alt ut til å indikere at vi kan spille den på enhetene våre før årets slutt. Disse forutsetningene får styrke når du tenker på at Blizzard kunngjorde spillet på fjorårets Blizzcon, som ble avholdt i november 2018. Så med Blizzcon 2019 i ferd med å finne sted (en måned igjen), antagelig, selskapet ville være ferdigendelig den endelige ankomsten av Diablo Immortal på både Android og iOS.

Så det skader ikke gå sulten gjennomgå noen av overraskelsene som Blizzard har reservert seg med denne avbetalingen, og det er at Diablo Immortal lover å være en av MMORPG (massivt flerspillers online rollespill-videospill) året rundt, på nivå med klassikere som World of Warcraft.

Dette er noen av fiendene du må utslette i Diablo Immortal

Som du kanskje allerede vet, i Diablo Immortal kontrollerer du opptil 6 forskjellige karakterklasser: barbarisk, korsfarer, demonjeger, munk, nekromancer eller tryllekunstner, hver med sine egne egne evner og krefter. Med disse karakterene må du møte demoniske inntrengerne av alle slags og pels, minions av Diablo som ønsker å gjøre verden om til en terrorvelde.

Diablo, hovedfiende til Diablo Immortal

Blant alle fiendene du må møte, skille deg ut Skarn, Herald of Terror, Diablo’s løytnant og høyre hånd, noe som “Den dårlige-dårlige” av denne nye delen av Diablo. Skarn tar seg av samle en demonisk hær og oppdraget ditt vil være å unngå det.

Selvfølgelig vil Diablo Immortal ikke gjøre det for lett for deg, siden du i tillegg til å møte hovedminionene i Skarn, vil kjempe mot noen av de mest emblematiske sagaene, som de svake mødrene og noen gamle bekjente av Diablo II. Logisk sett vil de legge en helt ny katalog med skremmende kreasjoner til ansiktet.

Selv om du allerede kan forhåndsregistrere deg for Diablo Immortal på Google Play, du kan ikke spille det ennå verken i iOS eller Android, ja, det kan du alltid vær oppmerksom fra deres offisielle hjemmeside eller iPadízate, hvor vi vil være den første som informerer deg om lanseringen.