contadores Skip to content

Dette er nyhetene om den første betaen av iOS 7.1

iOS 7.1 fikser noen feil og forbedrer utseendet til operativsystemet

Verden forandrer seg, og vi med den. Alle selskaper utvikler og tilpasser produktene sine til miljøkrav. Apple er en av dem, og litt etter litt perfeksjonerer den iOS 7; utgitt i juni for utviklere.

Men som ethvert produkt har det noen feil og forbedringsmuligheter. For dette, Apple har gitt ut den første betaen av iOS 7.1, slik at utviklere kan begynne å teste den og kan hjelpe Cupertino-utviklere med å utvikle og forbedre den nye programvaren. Som vi har lært, i tillegg til å løse noen feil, den nye versjonen kommer med flere nyheter som vil glede mange brukere.

ios-7

Liste over forbedringer og nyheter om den første betaen av iOS 7.1

Disse forbedringene vises som alltid eller ikke, avhengig av enheten vi har. Så vi ønsker å bryte det ned så enkelt som mulig:

Hvis du har en iPhone 5s:

  • Lagt muligheten til å laste opp bilder tatt i “burst” -modus til iCloud.
  • Automatisk valg av HDR-modus ved anledninger der terminalen vurderte at det er nødvendig eller fordelaktig. Vi kan også fortsette å velge det selv.

Hvis du har en iPad:

  • Overganger og effekter av multitaskingbevegelser er forbedret.

For alle enheter:

  • Muligheten for å velge hvilken tastaturfarge vi vil bruke (lys eller mørk) vises.
  • Nye alternativer for forbedringer i åpenhet, synlighet og kontrast i dock og mapper.
  • For å gjøre teksten fet, er det ikke lenger nødvendig å starte enheten på nytt.
  • Varslingssenteret viser ny tekst når det ikke foreligger noen ventende varsling.
  • Erstatning av den nye Yahoo! i de forskjellige områdene i systemet der det dukket opp (Weather App, Notification Center, etc …).
  • Gradienten nederst på Flickr-logoen fjernes for å gjøre den mer minimalistisk.

Apple forventer at utviklere vil hjelpe med å oppdage nye feil

ios-7-1-beta

I tillegg til disse forbedringene, har også en rekke feil som berører bilder, teksttegninger, tidsforsinkelser og andre feil blitt korrigert som “normale” brukere aldri vil ha oppdaget. Alt dette vil bli komplementert av arbeidet med utviklere som oppdager andre feil så langt uoppdaget. Vi vet allerede at du aldri kan polere et operativsystem som alltid endrer seg, men de fra Cupertino prøver.

Bortsett fra iOS 7.1 beta, Apple har også gitt ut betaen av versjon 6.1 av Apple TV slik at utviklere kan teste driften av de siste AirPlay-forbedringene. Det ser ut til at Apple TV kvier seg for å være vert for iOS 7, i det minste for øyeblikket.

Endelig, som rapportert av iPhonehacks, inkluderer ikke den nye betaen panoramabilder. Ingen nye bakgrunnsbilder vises, i tilfelle du var ute etter å endre utseendet på enheten din. Uansett er det mulig at Apple inkorporerer dem i følgende betas eller i den endelige versjonen iOS 7.1

Hva synes du om de nye forbedringene? Forventet du dem eller forventet du noe annet?