contadores Skip to content

Dette er nyhetene som iOS 12.3 vil bringe til din iPhone og iPad

Apple har jobbet stykkevis for en stund på sin nye versjon av mobilprogramvare for iPhone, iPad og iPod touch. Det bitne eplefirmaet har faktisk allerede utgitt flere betaversjoner av iOS 12.3, og funksjonene det kommer med er mer enn interessante.

For øyeblikket er den eksakte utgivelsesdatoen for den offentlige versjonen av iOS 12.3 ukjent. Men Apple har allerede gitt ut tre betaversjoner, så dette er en tydelig indikasjon på at den nye iOS 12.3-versjonen av operativsystemet iPhone og iPad kan være på vei.

La det være som det kan, la oss gå til det som angår oss i dag. I denne artikkelen vil vi avsløre de aller fleste av Nyheter, funksjoner og funksjoner som vil være tilgjengelige i iOS 12.3 for iPhone og iPad. Sikkert mange av nyhetene vil overraske deg. La oss begynne!

Det kan interessere deg | iOS 13 kan bringe nye Animojis som en ku, en blekksprut eller en mus

Alle nyhetene som er tilgjengelige i iOS 12.3

Versjon iOS 12.3 tilhører en større oppdatering. Det vil si at det ikke vil være som iOS 12.1.4-versjonen der vi bare fant feilrettinger og stabilitetsforbedringer. Med iOS 12.3 vil vi ha muligheten til å glede oss over noen av de mest interessante nyhetene så langt i år.

Apple-kortkompatibilitet

Under den spesielle begivenheten 25. mars presenterte Apple sitt nye Apple Card-kredittkort. Et kort som vil ha en funksjonalitet kjent som Daglige kontanter som vil tillate kunder å motta 2% av pengene brukt så lenge de har brukt Apple Pay.

I tillegg vil kortet ikke be om noen vedlikeholdsutbetalinger, sene gebyrer eller internasjonale avgifter. Foreløpig vet vi ikke når det vil være tilgjengelig, vi vet bare at dette kommer sommer. Men i mellomtiden vil iOS 12.3 allerede ha kompatibilitet med kortet. Faktisk så vi nylig aktiveringsprosessen i beta-versjonen.

Støtte for New Age i Japan

Tilsynelatende vil iOS 12.3 ha kompatibilitet med den nye tiden av den japanske kalenderen. Dette er den nye keiserlige Reiwa-tiden. Så Apple har allerede arbeidet for å løse en alvorlig feil som kan påvirke mange brukere på grunn av begrensningene i dataformatet til den japanske kalenderen.

Ny TV-applikasjon

Apple-tjenester som Apple Music, iCloud, iTunes, Apple Pay, etc. genererer millioner og millioner av dollar. Derfor ønsker selskapet å fortsette veksten i denne forbindelse med ankomsten av Apple Card, Apple TV +, Apple News og Apple Arcade.

Og fra selskapet til det bitte eplet har de allerede begynt å tilby fasilitetene for landing av disse tjenestene. Et tydelig eksempel på dette er redesigne TV-applikasjonen din i iOS 12.3 for iPhone og iPad. Nå har appen et enda kjøligere brukergrensesnitt og er fokusert på å gjøre innhold mye enklere å finne og se.

Og vi har veldig gode nyheter for våre kjære lesere … Apple TV-applikasjonen vil endelig være tilgjengelig i Spania. Forventer selvfølgelig ikke mye innhold heller … og det er fremdeles i sin spede begynnelse, og det er mange abonnementstjenester som ennå ikke har blitt med på denne plattformen som vi håper vil være veldig vellykkede i vårt land.

Apple TV-kanaler

Ankomsten av iOS 12.3 på iPhone og Apple iPad vil også gi oss Apple TV Channels-tjenesten. Denne tjenesten à la carte-innhold Den ble kunngjort sammen med den omdesignede TV-appen og originalt Apple TV + -innhold.

Apple TV-kanaler vil tillate brukere å abonnere og få tilgang til innhold fra en rekke TV-leverandører. Foreløpig er CBS All Access, HBO, Showtime og Starz inkludert. Men andre plattformer vil snart bli lagt til initiativet.

Andre endringer

På den annen side, i den nye versjonen av det mobile operativsystemet til enhetene til selskapet til det bitte eplet, vil vi også finne andre små forbedringer, detaljer og endringer i brukergrensesnittet. Noen elementer er for eksempel blitt redesignet, for eksempel i Wallet-transaksjoner. Apple har selvfølgelig også benyttet seg av utgivelsen av de nye betaversjonene av iOS 12.3 for å fikse noen feil og fikse mindre feil.