Dette er Pokémon du ikke kan fange i dag i Pokémon GO

Brukere over hele verden kan glede seg over Pokémon Go i noen dager på våre mobile enheter, et spill som har forårsaket en skikkelig sensasjon. Det er mange forskjellige pokémon som du kan fange med mobilen din, men i dag er det noen du ikke kan få.

Årsaken til at du ikke kan fange disse pokémonene kan være, enten ved begrensning av Niantic eller ved regional blokkering. Og det er at i samsvar med det som er kjent, I Pokémon Go er det noen arter som du bare kan finne i bestemte deler av verden.

pokemon-ikke-tilgjengelig-pokemon-go-9

Pokémon Go har nettopp landet i appbutikkene, og de har fremdeles ganske mange ting å forbedre, i tillegg til nye funksjoner å legge til. Når det gjelder pokémon, må det sies det for øyeblikket er bare de første 150 tilgjengelige, men det forventes at de i fremtidige oppdateringer vil legge til flere arter.

Legendariske pokémon er ennå ikke tilgjengelige i Pokemon Go

Selv om de opprinnelig valgte de første 150 pokémonene, må det selvfølgelig sies det i dag er det noen arter som ikke kan fås, for eksempel den legendariske pokémon. På den annen side er det også andre Pokémon som du ikke vil kunne få like lett i Pokémon Go, på grunn av en regional begrensning.

Selv om det er sant det ser ut til å være en overbefolkning med noen arter som Rattata, Mankey, Geodude eller Pidgey (det er ingen dag som ikke fanger minst et par av hver), det er andre arter som er mer kompliserte å se og få. De såkalte legendariske pokémonene, som ennå ikke er tilgjengelige, og vi håper at når de kommer, ikke vil være behov for å betale for dem.

# 132 Ditto

Ditto er en vanlig type pokémon som kan bruke “transformasjon” -bevegelsen for å bli en hvilken som helst annen pokémon. Det sies å være et mislykket forsøk på å lage Mewtwo, men det er ikke kjent med sikkerhet.

pokemon-ikke-tilgjengelig-pokemon-go-3

# 144 Articuno

Den første av de tre legendariske fuglene er Articuno, en is / flyvende type pokémon. I Pokémon Go refererer det til Wisdom-teamet og er fremdeles ikke tilgjengelig på noen måte.

pokemon-ikke-tilgjengelig-pokemon-go-8

# 145 Zapdos

Zapdos er den andre legendariske fuglen og er av den elektriske / flygende typen. Det refererer til Instinct-teamet i spillet og flyr alltid på jakt etter tordenvær.

pokemon-ikke-tilgjengelig-pokemon-go-7

# 146 Moltres

Den tredje og siste legendariske fuglen, Moltres er av typen brann / flyging og viser til Valor-teamet. Dens utseende er inspirert av Phoenix-fuglen, dens flamme innvier Pokémon League og ifølge legenden kan den ikke fanges i en pokéball fordi Moltres har ansvaret for å kontrollere planetens varme klima.

pokemon-ikke-tilgjengelig-pokemon-go-6

# 150 Mewtwo

Denne legendariske Pokémon ble kunstig opprettet i et laboratorium fra Mews DNA. Den er av en psykisk type og er virkelig kraftig, faktisk er kampstatistikken den høyeste blant alle pokémonene som utgjør den første generasjonen.

pokemon-ikke-tilgjengelig-pokemon-go-5

# 151 Mew

Legendarisk psykisk type Pokémon som har genene som gir opphav til resten av pokémon-artene. Den er i stand til å lære enhver bevegelse og angrep, uansett hva det måtte være, noe som gjør det til en av de mest ønskede pokémonene av alle brukere.

pokemon-ikke-tilgjengelig-pokemon-go-4

Eksklusiv Pokémon i visse deler av verden

Til slutt, fra Hipertextual, kommenterer de at det er totalt fire pokémon som er eksklusive for forskjellige regioner på planeten der spillet er tilgjengelig. Følgende pokémon kan bare fås hvis du er i de spesifikke områdene:

I tilfelle av Farfetch’d (# 83) Du kan bare få tak i det i Japan-regionen. På den andre siden, Kangashkan (# 115) Det er i Australia, noe som ikke er overraskende med tanke på at morfologien sin minner veldig om en kenguru.

pokemon-ikke-tilgjengelig-pokemon-go-2

Når det gjelder Europa-regionen (der Spania er inkludert), er pokémon du eksklusivt kan finne i området Mr. Mime (# 122). Endelig er det eksklusive Nord-Amerika Tyroer (# 128), bison pokémon.

Og du, har du allerede klart å få tak i Mr. Mime? Tror du det vil ta lang tid å inkludere den legendariske pokémon?

Tabla de contenidos