Dette er Samsung Galaxy S4 Mini

Vi vet allerede at Samsung er vant til å lansere miniversjoner av enhetene sine, vel, i dag kan vi tilby deg de første bildene av den nye Samsung Galaxy S4 Mini som nettopp har blitt lekket på Internett, og selv om de ikke er offisielle, har de nok kvalitet og stemmer overens med bildene som allerede hadde blitt lekket fra denne nye enheten Samsung.

I de nye bildene av Galaxy S4 Mini vi kan se en enhet som ligner mye på Samsung Galaxy s4, slik at målet med selskapet er klart, å målrette de som ønsker en smarttelefon med et lignende utseende, men med en noe mindre størrelse.

I noen av de filtrerte bildene som vi viser deg nedenfor, vises en linjal ved siden av enheten, med ideen om at vi har en bedre ide om dimensjonene.

Han Samsung Galaxy S4 Mini antagelig at den vil bli utgitt i sommer. Når det gjelder spesifikasjonene, forventes det at den har en 4,3-tommers Super AMOLED QHD-skjerm (med en pikseltetthet på rundt 256 ppi), samt en dual-core CPU som kjører på 1,6 GHz og et kamera på 5 megapiksler. Den vil ha Android 4.2.2 som operativsystem, og den vil også ha en dual SIM-versjon.

Hilsen fra dypet av bytene.