contadores Skip to content

Dette er snarveier, den nye snarvei-appen for iOS 12

Apple introduserte sammen med iOS 12 en ny app som heter snarveier som vil hjelpe oss å gjøre livet vårt enklere. I de første betasene av iOS 12 er ikke denne applikasjonen inkludert, men Apple tillater allerede installasjon, selv om du denne gangen må være en utvikler for å gjøre det.

Apple har brukt plattformen sin TestFlight for å distribuere den første versjonen av snarveier, men bare hvis du er registrert som utvikler i applikasjonen, kan du velge å laste ned. Så for nå glemmer du å kunne prøve denne appen, som, ja, skulle komme med den endelige versjonen av iOS 12.

Snarveier, Apple-snarvei-appen

For flere måneder siden kjøpte Apple den populære Workflow-appen, og som vanlig hver gang Apple kjøper en app, til slutt ender det opp med å integreres i systemene dine. Siri er et tydelig eksempel, og nå er det snarveier.

Søknaden er ganske komplisert og inkluderer et stort antall alternativer, så du trenger en viktig læringskurve, selv om du brukte arbeidsflyt, vil denne oppgaven være enklere.

Snarveier tillater lage flere tilpassbare arbeidsflyter som lar deg bruke Apple-applikasjoner og tjenester, innstillinger og tredjepartsapplikasjoner. Dette gir oss et stort antall muligheter, men for å forstå det er det beste å forklare det med noen eksempler.

Apple demonstrerte det under WWDC, de opprettet snarveien “Jeg skal surfe”, som gjorde det, etter å ha sagt disse ordene til Siri, Snarveier det ville vise oss gjeldende temperatur, det ville beregne beregnet ankomsttid på stranden og en påminnelse vil bli programmert for ikke å glemme solkremen.

Men snarveier tillater mye flere alternativer. Vi har mange snarveier, det er en forhåndsinnstillinger for galleri, men vi kan lage dem selv. Vi har alternativer som å konvertere et Live Photo til GIF, beregne tips eller skanne QR-koder.

Snarveier er kompatible med Siri-snarveiene som fulgte med iOS 12, en ny funksjon som tilfører Apple assistent mange muligheter og som sammen med snarveier Det kan bli en vinnende kombinasjon.

Gleder du deg til å prøve snarveier?

Spor | MacRumors