free estadisticas Saltar al contenido

Dette er trender i betalingsmetoder for elektronisk handel

marzo 18, 2020

Å betale for produkter eller tjenester er noe som er en del av folks hverdag. Takket være teknologiens fremgang har vi forskjellige digitale betalingsmetoder som i tillegg til å gi større sikkerhet, demokratiserer bank. Det er i dette scenariet at nye teknologier er godt posisjonert innenfor trendene for å utføre betaling via mobile enheter.

De siste årene har det vært mye snakk om transformasjonen av digitale betalinger og hvordan de blir massert, under hensyntagen til det bruken av kontanter blir mindre praktisk og mer usikker. Denne utviklingen har opplevd en boom i det asiatiske kontinentet, spesielt i land som Kina og India, der fenomener som ligner på vårt land er observert: et lavt nivå av bankkunder og en høy penetrasjon av smarttelefoner.

I følge Superintendency of Banks and Financial Institutions of Chile (Sbif), i vårt land, har størstedelen av den voksne befolkningen (97%) tilgang til noe finansielt produkt. Imidlertid har bare en tredjedel av dem samtidig tilgang til kreditt-, sparing- og kontanthåndteringsprodukter.

For å endre denne situasjonen dukket forhåndsbetalte kredittkort opp for en god stund siden. ”Forhåndsbetalte kort demokratiserer kjøpet, har lav risiko for svindel og bidrar til en viss grad til nedgangen i plast. I dag er alle selskaper bemyndiget til å lansere et forhåndsbetalt kredittkort til markedet med fokus på å banke de som ikke har bankkort og er noe fremmed for markedet, "sier Carlos Hermosilla, nestleder i Business Process Outsourcing. fra Adexus.

FREMTIDEN AV PLAST: TIL MOBILBETALING

Fra det internasjonale konsulentfirmaet IDC påpeker de at bankene implementerer og tar i bruk digitale ferdigheter for å levere bedre og større tjenester for sine kunder, der integrasjon av nye teknologier og plasseringen av smarttelefonen som et så effektivt og effektivt betalingsinstrument skiller seg ut. vanlig som debet- eller kredittkort.

Overgangen til mobile betalingsmetoder er en realitet gitt av forskyvning av mennesker til nettbaserte plattformer, samt ved inkorporering av smarttelefoner, mobiltelefoner og mobile enheter generelt. Dette har ført til tilpasning av banker og leting etter nye personaliserte produkter og tjenester gjennom flere kanaler. Spesielt bruken av smarttelefonen tar stor kraft med Nær feltkommunikasjon – initialene på engelsk NFC – eller nærfeltkommunikasjon, er en kort rekkevidde, høyfrekvent trådløs kommunikasjonsteknologi som gjør det mulig å utveksle data mellom enheter, eller med bruk av QR-kode, firkantet todimensjonal strekkode som kan lagre kodede data, for å muliggjøre kontaktløs ansikt til ansikt betaling.

"Noen av teknologiene som er integrert i mobilbetalinger er Near Field Communication eller kjent under forkortelsen på engelsk som NFC. Teknologien gjør det mulig kort kommunikasjon mellom to elektroniske enheter trådløst. For tiden er det mange merker, banker og organisasjoner som har integrert den i sin forretningsmodell, noe som har oversatt til viktige fremskritt innen kontaktløse og mobile betalingsmetoder basert på denne teknologien, ”forklarer Adexus.

Et annet betalingsmiddel som den utøvende fremhever er QR-koden. “Da de traff markedet, var det vanskelig å forestille seg at det ville være mulig å betale med QR-koder. Takket være teknologi har de utviklet seg til et sikkert, enkelt og raskt betalingsmiddel, som lar kunden foreta et kjøp uten behov for kort eller kontanter, ”påpeker han.

Det skal bemerkes at den ustoppelige veksten av elektronisk handel også fungerer som en pådriver for digital transformasjon, ettersom den nødvendigvis vil føre til nye former for nettbank og betalingsomradet. parallell kreditt- eller debetkort vil fortsatt være kjøretøyet for kjøp av ypperste kvalitet i nettverket.

. (tagsToTranslate) artikler (t) teknologi