contadores Skip to content

Dette futuristiske iOS 12-konseptet er det vi ønsker for iPhone

Face ID

Det virker som en løgn, men lanseringen av iOS 12 er allerede rundt hjørnet. Derfor ønsket vi i dag å dele dette futuristiske konseptet av neste iOS-oppdatering.

Dette iOS 12-konsept Det viser oss noen veldig interessante nyheter som applikasjonsbeskyttelse med Face ID og Touch ID, en redesignet volumkontroll, en gjestemodus og mye mer.

Det spekuleres i at det bitne eplefirmaet vil fokusere sin innsats på å tilby et mobilt operativsystem med høyere ytelse, i stedet for å presentere flere titalls nyheter. Fortsatt håper vi at den nye versjonen av Apples programvare vil inneholde funksjoner som disse.

Det kan interessere deg | Universelle apper som kommer til iOS 12 i september

Nytt futuristisk konsept av iOS 12

Startskjerm

Dette konseptet forestiller seg hvordan iOS 12-startskjermen ville være mye renere å fjerne navn fra applikasjoner fullstendig. Selv om vi tror det ville være bedre å inkludere et alternativ i Innstillinger for å aktivere eller deaktivere denne funksjonen basert på behovene til hver bruker. Når det gjelder låseskjermen, viser det oss en ny design med forhåndsvisningen av meteorologisk informasjon.

Appbeskyttelse

En av de mest etterspurte funksjonene av brukerne er blokkerer applikasjoner med Face ID eller Touch ID. Uten tvil en stor fordel for personvernet.

Volumlinje

Vi har snakket mange ganger om at iOS-volumet HUD er for påtrengende. Vel, dette konseptet viser hvordan du kan redesigne volumkontrollen på en veldig elegant måte.

Gjestemodus

Face ID er ikke kompatibel med mer enn en bruker, som for Touch ID. Men en ny Gjestemodus Det vil løse dette problemet og forbedre personvern for hver bruker.

App Bar

Denne ideen om å innlemme en App Bar Hvor brukere kan finne favorittprogrammene sine med en enkel berøringsbevegelse er flott. Ideell for apper for sosiale medier og direktemeldingsapper.

Splitt utsikt

Et annet høydepunkt ved dette konseptet er implementeringen av funksjonaliteten Splitt utsikt på iPhone for å bruke flere applikasjoner samtidig.

Andre funksjoner

Andre av de mest ønskede funksjonene fra brukerne er sette inn kontaktkort i både iMessage og FaceTime, og nye knapper med alternativer for Camera-appen.

Det kan interessere deg | iOS 12: dette er nyhetene du vil ha på iPhone

Dette konseptet med iOS 12 er ganske enkelt spektakulært … men det har gitt oss lyst til mer. Hvis det har skjedd med deg, anbefaler vi deg å se godt på disse 7 funksjonene som vi trenger i iOS 12. Hvilke funksjoner forventer du av den neste versjonen av Apples mobile operativsystem?

Spor | 9to5Mac