Dette kan være den offisielle Apple iPhone 5S i gullfarge

Hvis vi i disse dager har sett hvordan karakteristikkene og spesifikasjonene til iPhone-verdenen for neste generasjons terminal blir filtrert, vil Iphone 5s og også det som vil være en ny Apple-serie som offisielt skal bekreftes, lavpris-iPhone, som for alt det vi har visst er nesten utenkelig at den ikke kommer til september. Men blant alle ryktene som forteller oss om endringene som Apple vil innlemme i den nye iPhone, var det noen som spesielt fikk oppmerksomhet fordi de ville være å endre stilen til iPhone fra den første generasjonen.

Blant dem er faktisk endringen i utformingen av iPhone-knappen, og også den ryktede gullfargen for iPhone 5s, som i alle fall vil komme med det allerede klassiske svart-hvitt. Apple vil med andre ord vise oss en ny generasjons iPhone i tre forskjellige nyanser, og at gullfarge også vil hjelpe å skille den fra den billigste iPhone, iPhone lav pris eller 5C.

Bildet du har sett i denne artikkelen er faktisk et påstått fotografi av den iPhone 5’eren i gull, og selv om det kommer fra det kinesiske sosiale nettverket som ligner på Facebook, noe som kan indikere at det kanskje ikke er for pålitelig, har det allerede blitt tatt som en referanse av spesialiserte kilder innen teknologi og i Apple-verdenen for å illustrere hvordan den nye tonen ville se ut i neste iPhone. Så vi vet kanskje allerede mye mer enn vi tror med denne lekkasjen. Er det sant? Bare Apple og tiden vil fortelle …