contadores Skip to content

Dette kan være det nye grensesnittet til iOS 7 (Mockup)

Det er bare noen timer før starten av WWDC, og som vanlig dukker det opp rykter i siste øyeblikk. For litt siden viste vi deg de første antatte bildene av det nye grensesnittet til iOS 7, selv om det nå har dukket opp annen informasjon som til dels motsier de første fangstene.

Det ser ut til at personene på 9to5mac har vært heldige nok til å prøve en beta av iOS 7 og har ønsket å fortelle hva de har sett. De sier at de ikke har vært i stand til å ta med virkelige skjermbilder fordi Apple inkluderer små vannmerker i testversjonene, med den hensikt å kunne oppdage opprinnelsen til mulige lekkasjer.

icono-ios-7

I følge informasjonen de har publisert, iOS 7 vil endelig bruke Helvetica Nueue Ultra Light-skrifttypen, som det har snakket i flere dager etter utseendet til de nye logoene til iOS 7 og Mac OS X 10.9 på WWDC-plakatene.

Flat design, nytt indikerer dekning, nye ikoner og 2 fargevalg er noen av funksjonene i iOS 7

En annen endring som har fått mest oppmerksomhet er en endring i indikatoren for mobildekning (og dette er informasjonen som strider imot bildene som vi viste tidligere). Apple har tilsynelatende bestemt seg for å fjerne stolpediagrammet og inkludere en annen basert på 5 hvite punkter. Avhengig av dekningsnivået vil et visst antall prikker vises malt på skjermen, 5 er de høyeste.

Et av de mest interessante punktene du har funnet er det det er to fargevalg. En hvit og en svart. Hva de ikke er sikre på om disse to fargeskjemaene svarer på A / B-tester for å teste, om det ene eller det andre vil bli brukt avhengig av fargen på enheten, om brukeren vil kunne velge mellom den ene eller den andre eller om den ene eller den andre faktisk vil bli vist avhengig av tid på døgnet (hvitt i løpet av dagslysetiden og svart om natten).

Det kommenterer de også Springbrettikoner forlater 3D og at i betaen de har sett er helt flate. I tillegg skiller visse egenskaper seg ut, for eksempel:

  • Nytt iTunes-ikon i lilla og hvitt.
  • Kameraikonet er grått og logoen som er inkludert er hvit (ligner på den på låseskjermen).
  • FaceTime har tilfeldigvis et flatere design og i gråtoner.
  • Compass-appen endres til et flatere design i mørke toner.
  • Ny design for Maps-appen.
  • Safari-ikonet har en sirkulær form som Mac-ikonet.
  • Bilderikonet består av et fargehjul.
  • Game Center-ikonet ligner nært på Bilder-ikonet. Det er dannet av fargede sirkler.

hjemmeskjerm-dock-ios7-mockup

Det virtuelle tastaturet har også vært i stand til å motta noen endringer. Mens de kommenterer 9to5mac, det nye tastaturet har også to fargeskjemaer. Sort med grå bokstaver i svart modus og grå med hvite bokstaver i hvit modus.

Selvfølgelig er forventningen maksimal rundt fremtiden til iOS. Ventetiden er slutt, det er noen timer før WWDC starter, og med det er grunntonen Apple forventes å presentere nyhetene om iOS 7. I iPadizate vil vi gjøre en fullstendig liveoppfølging av hovednotatet. å følge henne med oss?

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!