contadores Skip to content

Dette kan være iOS 8-startskjermen på iPhone 6

Et påstått lekket bilde vises som viser hvordan iOS 8 vil se ut på iPhone 6

Hvis alle ryktene stemmer, vil iPhone 6 inneholde en større skjerm (de kan til og med være to større hvis ryktene om to forskjellige modeller blir oppfylt). Slik dette er tilfelle er det klart iOS 8 vil se litt annerledes ut for å tilpasse seg og dra nytte av størrelsen på den nye skjermen. Noe som det som skjedde med 5, der en ny rad med ikoner ble lagt til per skjerm.

Nå, Et påstått iOS 8-skjermbilde lagt ut på Weibo ville vise hvordan det ville se ut på iPhone 6 selskapets nye mobile operativsystem. I tillegg viser det oss ikke bare det antatte nye arrangementet av ikonene, men de nye applikasjonene som er opprettet av Apple for neste generasjon av operativsystemet, for eksempel den så rykte Healthbook, en spesifikk applikasjon for iWatch og en annen for den nylig introduserte CarPlay.

Som vi ser, er det første som fanger oppmerksomheten rundt denne fangsten økningen i applikasjoner for hver rad. Ville passere av de 4 kolonnene med nåværende apper til 5, i tillegg vil en sjette rad også bli lagt til (teller ikke Dock) som kunne få plass takket være økningen i skjermen til iPhone 6.

fullfangst-ios-8-iphone-6

Bildeoppløsningen er 1600 × 966 piksler, så den nye iPhone 6 vil ikke nå den etterspurte 1080p

På den annen side har det filtrerte bildet en underlig oppløsning på 1600 × 966 piksler som vi ikke finner i noen eksisterende modell på markedet. Når dette er tilfelle, vil dette bety det iPhone 6 vil ikke nå Full-HD-oppløsningen som mange andre modeller på markedet allerede har, og som personlig vil være litt skuffende.

Når det gjelder applikasjonene som er vist, ser vi at Healthbook vises, appen som Apple vil samle inn de forskjellige dataene som kommer fra iWatch gjennom sine sensorer på våre fysiske parametere. Vi observerer også en helt ukjent så langt, “Se verktøyet“, Som vi antar vil tjene til synkroniser med iWatch og utfør forskjellige funksjoner.

healthbook-imagenes-caracteristicas-novedades-2

CarPlay vil også være inkludert, så vel som iTunes Radio, som allerede har blitt ryktet om at Apple kanskje tenker å gjøre det om til en helt uavhengig app for å gi den en større rolle. Vi ser også hvordan hele pakken med “jeg jobber“og”Jeg liv”Vises på startskjermen, slik at den kan komme forhåndsinstallert på alle nye iPhone 6-er med iOS 8.

Capture viser nye apper for iOS 8: Healthbook, Watch Utility og CarPlay

Som påpekt i BGR, er påliteligheten til denne fangsten i det minste tvilsom. For det første er det ikke for komplisert å lage en slik falske med litt dyktighet med noen bildedigerer, og for det andre, Apple gjentar vanligvis ikke det samme tapetet i to forskjellige versjoner av iOS, så det er noe mistenkelig å holde det samme bakgrunnsbilde som i iOS 7.

Hva er din mening? Tror du det er et ekte skjermbilde av iOS 8 som kjører på en iPhone 6?