Et annet spor fra iOS 12.1 foreslår en USB-C i den nye iPad Pro

Dette kan være utgivelsesdatoen for iPad med Face ID

De siste ryktene antyder at Apple kan forberede seg på å lansere en iPad Pro med Face ID og med en design som er veldig lik den til iPhone X. Det vil si et nettbrett med mye tynnere sidekanter, et hakk og ingen startknapp .

Det er mer, Apple kunne presentere denne nye iPad Pro med Face ID p√• WWDC 2018. Selv om den offisielle lanseringen ikke ville finne sted f√łr noen uker senere.

Hvis ryktene er sanne, venter en helt spektakulær og veldig spennende WWDC-konferanse oss. Det må huskes at det også har vært spekulasjoner om mulig presentasjon av en andre generasjon iPhone SE med 2 GB RAM og en 4,2-tommers skjerm.

Det kan interessere deg | Hvilke Apple-produkter vil 2018 gi oss?

Når blir Apple WWDC 2018 avholdt?

Som vi påpekte for et par uker siden, ville WWDC 2018 avholdes 4. Р8. juni og ville finne sted på McEnery konferansesenter i San José (California), det samme knutepunktet der Apple avduket sin nåværende serie av iPad Pro under fjorårets WWDC.

Som tidligere nevnt, kan den nye iPad iPad 2018 ha ekstremt slanke sidekanter. På den andre siden, Apple ville trekke tilbake den ikoniske startknappen som på iPhone X og ville implementere Face ID-teknologi for ansiktsgjenkjenning.

Det spekuleres i med muligheten for at denne nye designen er til stede begge deler i en 10,5-tommers iPad Pro-versjon som i 12,9-tommers skjermversjon. Imidlertid vil selskapets neste gen-nettbrett fremdeles ikke ha OLED-skjermer p√• grunn av h√łye kostnader, panelforsyningsproblemer og andre komplikasjoner for produksjon og utvikling.

Til slutt er det viktig √• merke seg at iPad Pro 2018 kan ha en enda kraftigere prosessor enn A11 Bionic-brikken. Disse prosessorene vil ha tre h√łyeffektive ‚ÄúMonsoon‚ÄĚ kjerner og fem energieffektive ‚ÄúMistral‚ÄĚ kjerner.

Spor | Macrumors