contadores Skip to content

Dette konseptet med iOS 12 løser det verste av iOS 11

Knapt mer enn 2 uker igjen til WWDC 2018, da vil vi endelig se hvordan er iOS 12, operativsystemet for iPhone og iPad som vi vil bruke i løpet av 2018 og en god del av 2019.

iOS 11 har ikke etterlatt for god smak i munnen til brukerne, hovedsakelig på grunn av den enorme mengden oppdagede feil. Nettopp av denne grunn har Apple forsikret at iOS 12 vil fokusere på å forbedre ytelsen og stabiliteten, og etterlater de mest spektakulære innovasjonene for iOS 13.

En noe konservativ strategi som kanskje ikke lar brukere være åpen for munnen, men som heller ikke vil gi dem kritikk. For øyeblikket er det allerede lekket noen funksjoner som iOS 12 kan integrere, men det er en av dem som vi spesielt håper på: redesign av varslene, eller hva som er det samme, å kunne glede seg over enhetlige varsler en gang for alle.

For øyeblikket er det ukjent om Apple vil ta grep i saken og lytte til brukere, men de vil gjøre det bra i legg merke til dette fantastiske konseptet med iOS 12 Utviklet av BirchTree. Det tok bare en time for reklamen å materialisere seg, men det har gjort at vi har lange tenner.

Som den eneste, men vi legger ut at den er fanget i en iPhone som ikke er iPhone X, terminalen som maskinvare og programvare skal bygges fra nå av.

Det kan interessere deg | iOS 12: utgivelsesdato, kompatible enheter og mer

Et iOS 12-konsept å drømme

Viktigheten ligger i detaljene. Som du kan se, har tiden blitt flyttet til venstre for å utnytte rommet bedre. På denne måten kan du legge til et ikon med sanntid på stedet. Mer minimalisme, plassoptimalisering og større funksjonalitet i samme rom med en ren og tydelig distribusjon.

Sa og gjort: Lei av de tre hundre WhatsApp-meldingene som skjuler låseskjermen din? Dette konseptet tilbyr en effektiv og ryddig løsning på problemet med varslingshåndtering. Uten å bevege oss fra låseskjermen ser vi den viktigste endringen: Sammensatte varsler!

Som du kan se, Matt Birchler bruker logikk: Bare koble varslene etter applikasjoner, slik at øynene og hjernen din ser og identifiserer dem umiddelbart. Konseptet viser 4 meldinger fra 2 personer som drar fordel av det samme rommet. Ta en titt på alt uten å måtte skyve nedover på skjermen.

Hvis vi fokuserer på detaljene, bare ved å trykke på den aktuelle meldingen, ville det være mulig å få tilgang til den spesifikke chatten eller sende svar fra den samme skjermen. Hvor fort alt.

Det samme skjer med Twitter: varsler og meldinger kondensert i et mindre område. Og som du kan se, det er ikke slik at han har sørget for mye å fornye grensesnittet. Det er egentlig det samme, men pent og optimalisert.

En annen interessant forandring som ikke sees med det blotte øye er ordren. De vises ikke i kronologisk rekkefølge, men bestillingen er basert på viktighet, noe som iOS bør klassifisere basert på hvor mye du bruker en applikasjon eller hvilken kontakt som samhandler med deg. Hva mindre enn et smart og personlig operativsystem!

Matt Birchler har til og med designet en skjerm for innstillinger som lar oss bytte fra gjeldende varslingsstil til det moderne konseptet, men Hvem ønsker å gå tilbake til iOS 11?