contadores Skip to content

Dette konseptet viser interessante nyheter som kan nå iPadOS 14

iPadOS 14

Når vi kommer nærmere noen flere sommerdatoer, lysten til å vite den nye versjonen av Apples mobile operativsystem intensiverer. Vi håper at veldig snart, i WWDC 2020, er alle nyhetene som Apple har foreslått å introdusere i programvaren, kjent.

For øyeblikket ser det ut til at vi må nøye oss med begreper som noen designere lanserer. Disse inneholder hypotetiske funksjoner som vi gjerne vil se snart på iOS eller Mac. Alexander Kaessner er en designer som deler sin visjon for iPad OS med oss.

iPadOS for å erobre skrivebordsmiljøet

iPad OS 14

For Kaessner er det iPad trenger i sin neste programvareversjon mye mer komplett kontekstmeny. Den tilbyr forskjellige applikasjonskontroller, som rask tilgang til preferanser, for å lagre alternativer, tekstredigering, åpne dokumenter, osv …

Disse ideene minner veldig om MacOS- eller Windows-skrivebordsmiljøer, som har verktøylinjer øverst i applikasjonene med et stort batteri med alternativer. For Alexander ser det ikke ut til at den øvre delen er den mest passende å plassere denne verktøylinjen, så den foreslår at den kan nås fra kaien.

iPadOs må ta neste steg

Hovedmeny for iPad – iPadOS 14 Concept fra Alexander Käßner på Vimeo.

Vi har allerede sett hvordan Apple har gitt styreflate og musestøtte på iPadOS 13.4. Dette ser imidlertid ikke ut til å være nok. Brukere forventer sikkert mer ambisjon fra Apple når de tar opp det evige dilemmaet om iPad kan erstatte en konvensjonell datamaskin eller ikke.

Det kan interessere deg | Apple slipper offisiell oppdatering til iOS 13.4 og iPadOS 13.4 for iPhone og iPad

I ny versjon av iPadOS, som vi håper å se i sommer, er jeg sikker på at veldig saftige nyheter vil komme. Imidlertid må det være klart at Apple vanligvis tar korte skritt, legge til de mest etterlengtede funksjonene med dropper. Merket har vært preget av sin “treghet” når det gjelder å revitalisere enhetene sine med en hovedsakelig konservativ kurs. Forventer du at iPadOS 14 vil gjøre din iPad til en ekte PC? Legg igjen kommentaren!