Dette kredittkortet gir deg penger i henhold til de følgere du har

karat er et nysgjerrig forslag for innholdsskapere: a kredittkort som beregner kreditten avhengig av antall følgere i sosiale nettverk, som en indikasjon på evnen til å returnere pengene som er lånt ut til brukerne.

Vi har sett at du kan tjene penger på Instagram og leve av det hvis vi oppnår suksess, og Karat Black Card søker å tiltrekke seg de som har problemer med tradisjonelle banker, fordi mange enheter ikke forstår at det å jobbe på sosiale nettverk er en måte å tjene penger på.

Karats idé er å knytte kreditten til kundene sine til sine følgere i nettverk som YouTube, Instagram, Twitch eller TikTok. Annen statistikk verdsettes også, inkludert likes, visninger eller avtaler med merkevarer.

Kim Kardashian belaster $ 1 for hvert bilde lastet opp til Instagram

En influencer kan for eksempel komme i vanskeligheter hvis han trenger penger fra en bank for å betale lønningene til sine arbeidere, selv om han har reklameavtaler med merker som forsikrer ham fremtidige inntekter.

Banker måler ofte kredittverdigheten til kundene med kredittscore som ikke tilpasser seg nye yrker, et spesielt relevant tema i USA. Karat ønsker å fokusere på innholdsskapere ved å lansere et kort som passer dem.

Bilde - Karat, kortet som gir deg penger hvis du har følgere

Karat foreslår et kort ingen provisjoner eller renter, som også inkluderer cashback, det vil si vi de kommer tilbake fra 2% til 5% av pengene brukt på visse kjøp, med en høyere prosentandel for de som har mange følgere.

I tillegg forlater premiummodus tilpasse utformingen av kortet, laget av metall, og letter skaperpoeng at de avslutter avtaler med merkevarer og trenger forskudd.

Foreløpig er Karat-kortet i “tester”, de interesserte bør be om tilgang på venteliste, og det er kun gitt til fagpersoner med minst 100.000 følgere, selv om ikke alle sosiale nettverk verdsettes like.

Med det de betaler for å laste opp videoer til YouTube, er flere og flere mennesker dedikert til det, så kortet gir mening. For øyeblikket virker det selvfølgelig veldig orientert mot USA, og det må sees om det når Spania og andre markeder når det legger seg.

Mens a kort som Karat, knyttet til følgere på sosiale nettverk høres rart utDet er logisk i flere og flere tilfeller, ettersom ikke få skaper opplever vanskeligheter med å skaffe likviditet i tradisjonelle banker til tross for at virksomheten deres genererer mye penger.

Hvordan få tilhengere på Instagram