Dette sier de første anmeldelsene av den nye iPad mini 5

Dette sier de første anmeldelsene av den nye iPad mini 5

For et par dager siden overrasket Apple verden med et par nye produkter. Vi snakker, spesifikt, om to nye nettbrettmodeller: iPad Air 3 og iPad mini 5.

Selv om det egentlig ikke er en veldig spennende oppdatering av Apple iPad-serien, er det riktig at selskapet har gjort en stor innsats for å presentere alle slags produkter i en uke: iPad, Mac, AirPods og snart en ny streaminginnholdstjeneste.

Nå har de første anmeldelsene av de viktigste digitale mediene på iPad mini 5 i 2019 som selskapet nylig har presentert, begynt å vises.

Det kan interessere deg | Den nye iPad Air 3 og mini 5 er kompatible med eSIM

Første anmeldelser av iPad mini 5

De første analysene av iPad mini 5 publisert av blant annet TechCrunch, CNBC eller Wired, bekrefter alle mistankene våre. Det er ikke et revolusjonerende nettbrett, men et generasjonsnettbrett. Faktisk ser det ut til at det fremdeles er et forsøk på å markedsføre et lavprisprodukt til prisen for et medium-avansert apparat.

CNBC

“IPad mini er for folk som ønsker en mindre iPad, men med all kraften fra den nye iPad Air.”

Engadget

“Jeg er glad iPad mini fortsetter å eksistere, og den inneholder noen avgjørende oppdateringer som gjør det verdt å bruke i 2019.”

Mashable

“IPad mini er ikke et revolusjonerende nytt nettbrett. Men det er et veldig pålitelig nettbrett, og for visse typer brukere er det viktigere enn en tynnere tykkelse og reduserte rammer. “

PC Mag

“Ytelsen er langt overlegen Samsung Galaxy Tab Active 2, et annet nettbrett med fokus på forretningsmiljøet.”

Wired

“IPad mini handler om følelser. Det er ikke den mest populære iPad-en, men det er mange som vil kjøpe den. ”

Kanten

“De samme tekniske spesifikasjonene som iPad Air, men med en mindre størrelse. Solid ytelse. Hodetelefonkontakt. Syv år gammel design med store rammer. Lyn istedenfor USB-C. ”

Techcrunch

“Skjermen er super solid, med flott farge, nesten uten ulemper. Bare trykk for å våkne mangler. ”