contadores Skip to content

Dette var den første prototypen på den originale iPad-en som forandret verden

prototype av den originale iPad

Alle ryktene peker på at vi venter på lanseringen av en ny 10,5-tommers iPad Pro som vil bli presentert på WWDC i juni. Men alltid det er interessant å se tilbake for å se hvordan det hele startet, med det første nettbrettet i historien.

Sonny Dickson, kjent for å være en av personene som har publisert de mest virkelige lekkasjene, har delt noen bilder av det som ser ut til å være den første funksjonelle prototypen til den originale iPad-en.

prototype av den originale iPad

Den første Apple iPad ble introdusert i 2010, og siden har Apple forbedret produktet år etter år. Vil du vite hvordan den første prototypen var?

Dette er den første funksjonelle iPad-en i historien

Fotografiene som vi vil legge ved under viser en iPad med designet til det originale Apple-nettbrettet, det vil si det har helt flate aluminiumskanter og en tykkelse som er mye høyere enn dagens iPad. I tillegg hadde den også mye større rammer eller rammer enn etterfølgerne.

prototype av den originale iPad

Denne prototypen har noen identifikasjons klistremerker som viser at det er en ekte prototype av Apple utviklingsteam. I tillegg vises også to serienumre som indikerer at det kan være en 100% reell prototype.

“På fremsiden av iPad blir nummeret som tilsvarer Apple Development Team ID laser-etset på tre forskjellige steder på glasset.”

iPad Apple

Det er interessant å se hvordan den første prototypen iPad virkelig så ut. Hvis du ser nøye på bildene vi har delt, virker det som applikasjonene var litt forskjellige fra hvordan de var etter ankomsten av den første iPad. Det er også nysgjerrig å se hvilke applikasjoner Apple brukte for å teste funksjonaliteten til enheten og operativsystemet, vi ser til og med en Star Wars-applikasjon kalt “AT Comand”.

Hva synes du om disse fotografiene av den antatte første funksjonelle prototypen til den originale iPad? Tror du det er ekte? Hvilke overraskelser vil Apple ha i vente for tiårsdagen for iPad i 2020?

Kilde | 9to5Mac