Dette vil være de nye AirPods i følge Ming-Chi Kuo

Kanskje det ikke er noe mer populært tilbehør enn AirPods. Disse hodetelefonene har nettopp fylt 2 år gamle, og suksessen har vært ustoppelig til tross for den første motviljen fra brukere og kritikere. Vi har vært i en tid der ryktene fortsetter å komme ut, til og med de ble forventet å bli offisielt presentert på arrangementet som fant sted 30. oktober.

Og vi vet allerede at hvis det er noen hvis det tas hensyn til opsjonene, er det ingen ringere enn analytikeren ved KG Securities Ming-Chi Kuo. Den har gjort følgende forutsigelser: de nye AirPodene med trådløs lading vil være i løpet av første kvartal 2019. Ikke bare det, det indre hengslet vil bli omgjort for å gjøre det mye mer behagelig.

Det kan interessere deg | AirPods kan erstatte Apple Watch i ikke så fjern fremtid

Et tilbehør i kontinuerlig evolusjon

Ikke bare det, den spår også at Apple ville komme tilbake for å gi en ny vri i utformingen av AirPods for første kvartal i 2020, så det ville være to påfølgende utviklinger. Og er at suksessen til dette tilbehøret ikke slutter å vokse. Til tross for den fortsatt høye prisen, Anslagsvis 5 prosent av iPhone-brukere har kjøpt AirPods. Vekstestimater eller deler av dem for Cupertino er lovende.

I tillegg til dette er det artikkelen som Apple produserer som får den høyeste grad av tilfredshet fra eierne, ikke mindre enn 98 prosent av dem sier at de er strålende fornøyd med dem. AirPods, som som vi allerede har sagt, var gjenstand for førsteklasses kritikk, selv om de har klart å gjøre et dypt inntrykk, og det er et veldig imitert tilbehør.

AirPods trådløse ladetaske vil forbedre komforten når du lader batteriet, for øyeblikket er den laget med Lightning-kabelen, men med gode resultater. Eierne hevder at de med noen få minutters lading har nok timer med avspilling. Det gjenstår å se om det endelig er en ny evolusjon før mars, fordi designen av boksen også lover å være ny.

via | Mac-rykter