Dette vil være den mørke modus på Facebook

Mørk modus er allerede implementert i mange apper, men den motstår å nå andre få, selv om listen reduseres litt etter litt. Nå har vi nye bilder av hva Facebook mørk modus i iOS-appen din, så den kan lanseres snart.

Facebook er en av få applikasjoner som ennå ikke har en mørk modus, men WhatsApp og Instagram har det, og det er nysgjerrig på at det mest brukte sosiale nettverket i verden ennå ikke har det. Men det kan være i ferd med å endre seg Før eller senere.

WABetaInfo har hatt tilgang til nye bilder som viser applikasjonsgrensesnittet til Facebook for iOS , gir oss en ide om hvordan mørk modus vil være i denne appen, som heller ikke tillater å vite hvordan det også ville være i Android-appen fordi den ikke skulle endre seg mye.

Det første vi vet er at det vil være en mørk modus kan aktiveres manuelt eller automatiskDet vil si at det er brukerens beslutning om å aktivere det eller ikke, eller tvert imot å aktivere det med selve iOS-systemet når en viss tid ankommer på ettermiddagen.

Slik ser du venneforespørsler sendt på Facebook

Bilde - Facebook Dark Mode for iOS: Nye bilder

Det du ser på bildene er en Glatt svart grensesnitt med hvit og annen fargetypografi som skiller seg ut slik at den er lesbar og behagelig for brukeren. Totalt sett er det stort sett den samme fargelinjen som andre modus i andre apper.

Det ville dekke hele søknaden, det vil si at vi ikke bare kunne glede oss over dette mørkt grensesnitt på hovednyhetsveggen, men vi ville se det i albumene, innstillingene og andre. Muligheten for å aktivere og deaktivere det ville være innenfor Facebooks innstillinger og personvern.

Designet som gir mørk modus Det er ganske elegant og er ideelt for å konsultere Facebook i timer med lite lys eller mørkt miljø, men for øyeblikket må vi nøye oss med å se bilder siden det ennå ikke er tilgjengelig, det er under utvikling, og vi vil sannsynligvis ta en stund å se det, sannsynligvis fortsatt noen uker til .

Facebooks mørke modus kommer til iOS og iPadOS