Diablo Immortal fortsatt uten utgivelsesdato, når vil den kunne spilles av på iPhone og iPad?

Devil Immortal Sanctuary

I fjor, under den siste utgaven av BlizzCon, presenterte Blizzard Entertainment et nytt mobilspill basert på en av de mest kjente franchisene, Diablo.

Diablo Immortal er et helt nytt spill som bringer til mobilen stilen som har oppnådd så mange suksesser på andre plattformer.

En MMOARPG, eller Online Massively Multiplayer Action RPG, som Blizzard og NetEase har store forhåpninger om.

Selv om det ikke er Djevelen 4 som er så spent ventet.

Historien som dette nye spillet presenterer oss ligger mellom hendelsene i Diablo II: Lord of Destruction og Diablo III, og vil tillate oss å utforske Sanctuary etter ødeleggelsen av den korrupte steinen i verden.

Energien som frigjøres av hvert av fragmentene, tiltrekker seg alle slags trusler, og målet med spillerne vil være å drepe dem alle.

For å gjøre dette, må vi utforske hver av de nye fangehullene som er laget spesielt for spillet.

En av hovedårsakene til å spille Diablo Immortal er fordi den også har med seg den store flerspilleropplevelsen som gjør spillet så kjent.

Vi vil kunne opprette grupper der vi kan møtes for å møte truslene som henger over helligdommen, eller gå ensomhetens vei og møte hverandre uten andres hjelp.

Selvfølgelig må du bli vant til en helt ny måte å spille på, siden den vil være forberedt på berøringsskjermer.

Udødelig djevel

Alt i alt, selv om det ikke er slik mange av oss forventet av Blizzard nå, virker det som Det vil være en mobilversjon verdig franchisen.

En som muligens er verdt å spille.

Problemet er at vi fremdeles ikke vet når det kan være tilgjengelig.

Det kan interessere deg | Diablo Immortal, et av de mest etterlengtede iOS-spillene, skjuler en fascinerende historie

I mars i fjor indikerte NetEase at spillet allerede var forberedt her vi venter fortsatt på at Blizzard skal slippe spillet.

Foreløpig har vi bare forhåndsregistrering for å vite når lanseringen vil være, i tillegg kan brukere som viser interesse for spillet, motta belønninger når den offisielle lanseringsdatoen kommer.