contadores Saltar al contenido

Diablo Immortal har allerede en dato for sine første tester på mobil

udødelig djeveldekning

I 2018, et år før Diablo IV endelig offisielt ble kunngjort, presenterte Blizzard et nytt mobilspill inspirert av den samme sagaen på BlizzCon 2018. Diablo Immortal, en ny avbetaling av en av de mest anerkjente franchisene innen videospillindustrien, vil presentere Sanctuary-universet for brukere av mobile enheter. Dermed vil vi ha muligheten til å møte de onde skapningene som venter oss der gjennom vår iPhone.

Imidlertid er det en stund siden spillet ble introdusert. Konkret har det gått mer enn ett år siden det ble snakket om det første. Opprinnelig ventet oppskytingen å finne sted på sensommeren. Imidlertid ser det ut til at vi fortsatt må vente til Blizzard skal polere opplevelsen av dette nye spillet, som til tross for at det er til mobil vil søke å opprettholde høye standarder i selskapet. Selvfølgelig kan vi kanskje prøve det før heller enn senere.

Nylig, under den siste resultatpresentasjonen av Activision Blizzard, ble den fremtidige lanseringen av dette nye spillet diskutert. Spesielt ble det indikert at de håper å starte de første private testene, sannsynligvis i alfafase, de kommende månedene. I tillegg ble det spesifisert at den ville følge den samme regionale testmodellen som spill som Call of Duty: Mobile, så vi må kanskje vente en stund før vi ser den hoppe inn i vårt område.

udødelig djevel

Det kan interessere deg | De beste spillerne på Hearthstone vil møte hverandre i Masters Tour i 2020

Uansett, det som er klart, er det Blizzard ønsker ikke å skuffe spillerne med dette spillet, som utvilsomt vil tjene til å roe samfunnet mens vi venter på neste avdrag for PC. I tillegg vil det fungere som trening for når vi må møte Lilith på PC, selv om det øyeblikket vi ikke vet når det kommer.