Din egen webside i lommen, gjør det med Weebly

Din egen webside i lommen, gjør det med Weebly

Hver gang er det mer vanlig at noen har det bra har sin egen plass i nettverket. Og selv om det er enkelt å registrere et domene, og vanligvis ikke for dyrt, kommer problemet når det gjelder å fylle den plassen med innhold, og selvfølgelig designe det.

Mange er de som ikke vet at det er jevnt noe som kan gjøres fra iPhoneDerfor har appen vi har valgt denne uken, Weebly, der du kan lage ditt eget webområde fra iPhone.

Kilde: App Store

Det kan interessere deg | Hva vil Apple kalle sin neste iPhone?

Øyeblikkelig oversikt

Den er designet for personlige sider eller små online virksomheter, og å si sannheten, både applikasjonen og hva den tilbyr oss er interessant. Det som mest kan tiltrekke seg de som vil prøve det, er dra og slipp systemet, som bilder, knapper eller skjemaer, alt uten å vite HTML-språket.

Malene du kan bruke er ganske forskjellige, det er 40 av dem, fra en personlig blogg til en butikk, altså det er nesten alt og de er veldig godt designet. Det samme gjelder forskjellige temaer å velge mellom, laget med et veldig profesjonelt utseende.

Dra og slipp

Dette er modus operandi, med hva du skal gjøre på relativt kort tid er et nettsted en enkel sak. Grensene ligger logisk i deg. Nå, ikke tro at Weebly kommer til å tillate deg å gjøre for dype endringer i hva det tilbyr, for eksempel å variere bredden på en kolonne. Men hvorfor nekte det, det er godt nok til å starte lett. Et alternativ vi liker er at nettstedene du oppretter også er optimalisert for mobiltelefoner.

Hvem anbefales det for?

For de menneskene som de vil ikke ha mange komplikasjoner, og de vil raskt. Det er ikke i forkant av raffinement, men det oppfyller forventningene til nesten alle, med mindre nivået ditt er veldig avansert og du vil gå lenger.

La oss snakke om kostnader

Nedlasting av appen er gratis, og med den kan du begynne å kjøre. Imidlertid er det forskjellige planer avhengig av hvor langt du vil gå. Fra mest grunnleggende til mest komplette finner vi:

  • Connect Plan for 46 euro i året.
  • Startplan for 106 euro i året.
  • Pro-plan for 159 euro i året.
  • Bussines planlegger for 329 euro per år.
  • Prestasjonsplan, for 399 euro i året.

Som vi ser øker tilleggsfunksjonene etter hvert som vi planlegger. Du bør være den som verdsetter muligheten for å ty til det ene eller det andre hvis du ikke vil være avhengig av et eksternt selskap som gjør det for deg. Selv om vi uten å nøle, Weebly Det kan være det alternativet du lette etter for å fullføre lanseringen for å lage nettstedet ditt. Jeg vet ikke