Din neste arbeidsenhet blir iPad

Da den første iPad-en kom ut, var det mange av oss som ønsket å kjøpe den nye og revolusjonerende Apple-enheten, men de fleste av oss kunne ikke finne noen unnskyldning for det. utover å være et innfall. Imidlertid har det endret seg siden den gang, og ikke bare fysisk. Endringene introdusert i iOS og veksten av App Store har gjort metamorfosen til nettbrettet til et utstyr egnet for arbeid og for å styrke kreativiteten.

Maskinvare og tilbehør

 ipad_accesorios

Det kan være lett å avvise iPad som et effektivt skriveverktøy siden berøringsputen ikke er altfor behagelig, og selv om den reagerer bra, er det ikke sikkert det å skrive mye. Men takket være litt tilbehør og bruk av Bluetooth, kunne det ikke være enklere å koble et fysisk tastatur med nettbrettet, og resultatene er veldig gode.

Blant det mest kjøpte tilbehøret kan vi finne deksler, for eksempel den nyeste Apple-modellen, Smart Case, trådløse tastaturer og, kanskje, en pekepenn for å ta notater direkte på skjermen. Hvis du har en iMac, du kan bruke iMacs trådløse tastatur på iPad.

Å skrive er en grunnleggende oppgave for alle typer yrker, så hvis vi ønsker at iPad skal erstatte den bærbare datamaskinen helt, må denne oppgaven i det minste sammenlignes med opplevelsen av å skrive på en datamaskin. Med det store antallet tastatursnarveier som iOS har tilgjengelig er dette utvilsomt mulig. Standard kutt, kopiering og liming av taster er tydeligvis nyttig, men for forfattere er muligheten for mer komplekse hurtigtaster gjør enheten like effektiv for å skrive, forske og redigere hva en datamaskin er.

For best resultat krever imidlertid iPad bruk av noen veldig spesielle applikasjoner, hvorav mange vil gjøre jobben din mye enklere.

Benytt kraften i App Store

Når iOS har vokst, har også App Store kvalitet og dybde. I dag er det et enestående antall produktivitets- og kreativitetsapplikasjoner tilgjengelig, mye billigere enn noen Mac- eller PC-programvare. Selvfølgelig, iOS-apper er ikke så rike i funksjoner som tradisjonelle programmer, men de er ganske klare for jobben. Vi skal utforske noen applikasjoner som kan hjelpe oss med å bestemme oss for å bruke iPad-en som hovedenhet for arbeid.

Ordbehandling og organisering

 app_productivity_iPad

Er du journalist, forfatter og blogger? I så fall er iPad perfekt tilpasset dine behov. Sammen med maskinvareoppsettet vi har beskrevet ovenfor, er det dusinvis av apper tilgjengelige for å forenkle arbeidet ditt og kanskje gi konsentrasjonen et løft. En av de beste tekstredigererne er synonym, en god applikasjon for forfattere som bruker nettbrettet. synonym godtar flere formater, inkludert Markdown, noe som gir raskere komposisjoner og muligheten til å eksportere HTML til WordPress.

Når det gjelder organisering, har vi hundrevis av applikasjoner tilgjengelig i App Store. Vi kunne markere Wunderlist HD, en applikasjon der vi kan fastsette frister for arbeidet vårt. Ved hjelp av pushvarsler og e-post, Wunderlist HD Hjelper deg med å følge med på prosjekter og synkronisere med iPhone for å holde deg oppdatert uansett hvor du går. En annen applikasjon å fremheve for prosjektplanlegging og forskning er outliner.

Hvis du er bloggere, vil du være enig med meg i at opplevelsen som tilbys av den offisielle WordPress-applikasjonen slett ikke var tilfredsstillende. I hvert fall for meg det var tungvint og ikke veldig funksjonelt. Siden iPad ikke har et brukbart filsystem, var det ikke mulig å laste opp bilder til nettstedet, som er et must for blogging. Imidlertid, med den siste oppdateringen, appen det har blitt mye mer stabilt og det lar deg i det minste laste opp bilder direkte fra rullen. I tillegg kan vi også redigere størrelsen din enkelt og pålitelig. Selv om det fortsatt er litt skummelt når vi må publisere et langt innlegg med omdimensjonerte bilder, har forbedringene gjort at en datamaskin ikke alltid er 100% nødvendig.

Lever du ikke fra å skrive? Ikke noe problem

Jeg innrømmer det, det er lettere å anbefale iPad som arbeidsinnretning til en forfatter enn noen andre som jobber med noe som krever litt mer krefter, for eksempel en fotograf. Men det betyr ikke at sistnevnte ikke kan jobbe med en. Det er et bredt spekter av produktivitetsapplikasjoner tilgjengelig for disse fagfolkene som kan fungere som en ideell erstatning for den bærbare datamaskinen, for eksempel iPhoto eller iMovie for videoer. Men kanskje en av de mest fremragende applikasjonene for fotoredigering være Snapseed. Denne appen lar deg raskt bruke forbedringer og modifikasjoner på ethvert bilde og deretter lagre det på rullen. Du har også muligheten til å dele det redigerte bildet via e-post.

Overraskende begynner Apple-enheten å skille seg ut som en enhet for programmerere. For tiden er det flere applikasjoner tilgjengelig for programmering, for eksempel Textastic. En annen applikasjon Kosthold CodaDe lar deg skrive kode på en Mac eller iPad og se en direkte forhåndsvisning på den andre enheten. Funksjonene til nettbrettet slutter ikke her, langt fra det. Vi har applikasjoner som tall, Keynote, Filemaker eller sider som du kan lage presentasjoner, regneark, databaser og profesjonelle dokumenter på nettbrettet ditt.

To ting til

De beste funksjonene på iPad er ennå ikke kommet. Først av alt, nesten alle applikasjoner utviklet for iOS innlemme skytjenester, som Dropbox eller iCloud, to ekstraordinære tjenester. iCloud Sikkerhetskopierer dokumenter automatisk på enheten din, og sikrer sikkerheten til verdifulle dokumenter og kritiske data. Dropbox, også, oppdater dokumentet umiddelbart mens du skriver, noe som betyr at du kan fortsette der du slapp på iPad, iPhone eller Mac.

Få mest mulig ut av Dropbox Krever den originale iOS-appen, tilgjengelig gratis. Dette gir tilgang til alle filer som er lagret i mappen Dropbox på din Mac eller PC, og kan derfor fungere som en erstatning for et filsystem på iPad. Du kan åpne nesten alle filformater i Dropbox for å lese eller sende filen til Evernote for redigering, for eksempel.

For det andre trenger den bærbare datamaskinen en Wifi for å koble seg til internett (med mindre vi har en USB-pinne for å koble til), ting som at hvis vi har 4G-modellen, trenger vi ikke å frykte. Fra og med iOS 6 vi kan til og med ringe FaceTime-samtaler med mobilforbindelsenSå vi vil ikke lenger ha en unnskyldning til å gå glipp av et viktig møte.

Så fungerer iPad-en?

Vel, det avhenger av behovene til hver person. I de fleste tilfeller tror jeg vi kunne sagt ja. Det er fordelen med iPad, at du kan gjøre hva du vil med den. I App Store har du alle slags verktøy som venter på å bli brukt. Hvis du er forfatter, kan det selvfølgelig passe perfekt til den bærbare datamaskinen din.

Hovedpoenget er, ikke vær redd for å eksperimentere, prøv din iPad.

Som du kan se? Bruker du iPad for å fungere som en erstatning for den bærbare datamaskinen?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!