contadores Saltar al contenido

Dine nevnelser og tidslinje i varslingssenteret

Hvem har ikke ønsket seg ikke å måtte åpne Twitter-appen hele tiden å ta en titt på tweets av menneskene du følger? Vi vil gi alt for å kunne se det så raskt som mulig.

Heldigvis for oss, iOS 8 inkluderte widgetene i varslingssenteret… Så det ville være perfekt å ha en widget som vil oppfylle denne funksjonen. Vel, heldigvis for oss er denne widgeten allerede en realitet.

Vi kan se tweets av menneskene vi følger og omtale våre den raskeste måten som mulig: i varslingssenteret.

Twitter på iPhone

NC, har Twitter i varslingssenteret

NC er en ganske smart app som dra nytte av bruken av widgets varslingssenteret, slik at du får tilgang til Twitter fra samme låseskjerm – med mindre du har låst varslingssenteret på det.

Som du kan gjette, gjelder dette når som helst, ikke bare når du er med din iPhone låst du kan ha rask tilgang til din Tidslinje eller nevner. Du kan også gjøre det ved å spille et spill eller lese en artikkel, du trenger ikke å endre applikasjoner bare gjør en Swype ned.

NC twitter

Du kan ikke nekte hva denne applikasjonen tilbyr oss, noe som gjør det mulig å ikke alltid måtte åpne Twitter-applikasjonen for bare å se på siste fem tweets av vår Tidslinje.

Dette er ikke det eneste, Kan du gjøre det retweet eller favoritt til noen av disse tweets og til og med åpne den i Twitter-applikasjonen. Over er i salg!

manage-fb-twitter-ios-8

Løp som flyr!

Hvis du har vært glad i dette programmet vet vi ikke hva du venter på, applikasjonen har for tiden rabatt på App Store slik at du kan få det for mindre enn en euro. Ikke nøl! Legg all Twitteren din til to Swype borte.

Har du forelsket deg i denne applikasjonen? Trengte du noe nytt for å fortsette å glede deg over Twitter? I så fall, og du har bestemt deg for å kjøpe den, la oss din mening i kommentarene!