free estadisticas Saltar al contenido

Dinosaurs invaderer iPad med Ultimate Dinopedia App

marzo 28, 2020

National Geographic overrasker med publiseringen i App Store av denne applikasjonen for iPad, som dinosaurfans vil glede seg over.

Ultimate Dinopedia: The Most Complete Dinosaur Reference Ever Det er det fulle navnet National Geographic har gitt denne applikasjonen for iPad. Det høres bombastisk ut, men bak dette navnet skjuler en fantastisk applikasjon som vil glede alle som hekter deg inn i dinosaurenes verden, inkludert barna dine.

Dinosaur-forkjærlighet eksploderte fullstendig med premieren på Jurassic Park i 1993, og siden har ikke feberen for disse utdødde gigantene forlatt oss.

National Geographic Den har flere applikasjoner for iPad tilgjengelig i App Store, alle sammen i detalj og utviklet med samme kvalitet som de berømte dokumentarene. Den siste av disse applikasjonene er Ultimate Dinopedia, et multimedia-leksikon basert på den internasjonalt tildelte National Geographic Kids Ultimate Dinopedia.

Inneholder detaljerte ark med mer enn 700 dinosaurer, delt inn i planteetere og rovdyr. Med fullskjermillustrasjoner, beskrivelser av høyde, lengde, hastighet …

Du har også tilgang til forklarende videoer, den siste paleontologiske funn, søk i alt innholdet, koblinger mellom de forskjellige familiene til dinosaurer og deres forhold og mange flere detaljer som vil overraske deg, alt sammen forklart på en veldig informativ måte.

Hvis dinosaurfeber har angrepet deg, og du vil dele den med barna dine, er Ultimate Dinopedia din allierte.

Hva synes du om denne applikasjonen? Har du flere National Geographic-applikasjoner på iPad-en din?

Søknaden Ultimate Dinopedia for iPad Den er allerede tilgjengelig i App Store til en pris av 4,99 euro.

Last ned App Store | Ultimate Dinopedia for iPad
Ultimate Dinopedia: The Most Complete Dinosaur Reference Ever - National Geographic Society