Disse 5 iPhone-spillene vil sette nervene på prøve

Som hver uke, på iPadizate bringer vi deg en samling av 5 spill som du kan ha det moro denne uken. Dagens fem eksemplarer lover å slukke tørsten etter hurtighet og aggressivitet, med en grafisk seksjon som er mer enn beundringsverdig.

Last ned ukens beste spill nå. Også alle sammen har gode anmeldelser på App Store, så vi er sikre på at du også vil elske dem.

Det kan interessere deg | Start året med disse GRATIS appene og spillene for iPhone og iPad

Trials Frontier

Trialserien kommer til våre mobile enheter, og mer ladet enn noen gang. I Trials Frontier du må kjøre motorsykkelen din gjennom alle sporene, der du kan utføre mange triks. Dessuten er dette spillet helt fysikkbasert, så du må ha en veldig god hånd for å gjøre alt riktig.

Her legger vi igjen lenken til App Store i tilfelle du vil ta en titt.

Turbo demonteres

Det kan interessere deg | De mest populære iPhone- og iPad-appene fra 2017

Forutsetningen for dette spillet er ganske enkelt: kolliderer med alt du kan. Finn morsomme og varierte måter å ødelegge bilen din og passasjeren på, og forbedre poengsummen din ved å ødelegge mer og mer, mens du gjenskaper scenene i sakte film.

Hvis du vil laste ned det, her vi forlater deg linken.

Crash club

Det kan interessere deg | De 8 beste iPhone-spillene i 2017

Ødelegg hele byen med spillere ekte i Crash Club. I dette morsomme videospillet må du ødelegge både rivalene dine og alt som er spredt over hele byen for å samle poeng og nå toppen.

Utrolig morsomt og anbefales på det sterkeste hvis du vil ha en flott tid med mennesker fra hele verden. Last ned den ved å klikke her nedenfor.

Pilot

Det kan interessere deg | De 8 beste spillene for din nye iPhone eller iPad

Dette er et ganske underholdende og avslappende spill, men også veldig utfordrende. I Piloteer må du overbevise folk om at det å fly med en jetpack er fremtiden, alt dette mens fysikk i spillet de gjør det praktisk talt umulig.

Last ned den nå på din iPhone eller iPad ved å klikke her.

Sky Dancer: Free Falling

Det kan interessere deg | Nye GRATIS iPhone-apper for juledagene dine

Ikke la den beroligende musikken og vakker grafikk i dette spillet forvirre deg. Her vil du teste alle refleksene dine, mens du løper gjennom de forskjellige scenariene og faller inn i andre. Forsikre deg om at du ikke faller fra noen plattform, ellers blir det din ende.

Sjekk det ut Sky Dancer: Free Falling ved å klikke på lenken.

Det kan interessere deg | Wacky Face: Forfør iPhone X ved å bevege øynene med dette spillet

Mobilspill blir morsommere, men disse er de beste denne uken. Med hver av dem forsikrer vi deg grønt grått hår, men ikke bekymre deg, andre spill kommer senere for å slappe av litt mer.

Likte du spill? Legg igjen svaret i kommentarfeltet!