contadores Saltar al contenido

Disse GRATIS appene og spillene for iPhone og iPad er et must

Uken fortsetter sitt ubarmhjertige kurs og nesten uten å ha ment, har vi nådd onsdag. Eller er det ikke noe bedre enn å feire det med disse appene og spillene? De er tilgjengelige gratis for iPhone, iPad og iPod, men bare i dag. Om noen timer vil de være til vanlig pris, så hvis du ikke løper vil du miste en gylden mulighet.

Og det er at det heldigvis er en glede å kunne glede seg over disse appene og spillene helt gratis, i tillegg til at hvis du bestemmer deg for å slette dem allerede de vil forbli gratis for alltid hvis du kjører nedlastingen på nytt i fremtiden. Av denne grunn, og uten ytterligere forsinkelse, viker vi for vårt forslag for i dag.

Det kan interessere deg | myTuner Radio, alle stasjonene du kan forestille deg nå på din iPhone og iPad

Gratis apper og spill i dag 13. juni

Kardinallandet

Et avslappende spill som kombinerer gåter, tangrammer, dyr og farger. 80 unike nivåer å tilbringe noen veldig underholdende øyeblikk, vil glede barn og voksne.

Matematikk pro

En applikasjon som omfatter mange flere, alt refererer til matematiske beregninger. Det er som ta med en vitenskapelig kalkulator, men mye forbedret og på iPhone eller iPad. Det er ingen rival for det, og hvis du er student eller lærer trenger du det ja eller ja.

Nettverksradar

Problemer med tilkoblingen din? Med denne appen vil du ha tilgang til all informasjonen på nettverkene, analysere dem og vurdere muligheten for å veie om det er noe som forhindrer nettverket ditt fra å gå riktig, hvem som er tilkoblet og hvordan de gjør det. Ikke gi bort gigatene!

EXIF Viewer

Hvis du liker fotografering og vil vite dataene bak, for eksempel blenderåpning, ISO eller til og med hvor de ble tatt, trenger du EXIF ​​Viewer. Metadata nå til fingerspissene, og med muligheten for å slette dem.

Space Kadets Star Fighter

Vi er ferdige med dette klassiske spillet livets galaktiske kamp nå på iPhone eller iPad. Vis at ved kontrollene til flyet vinner ingen deg, og unngå forresten fiender og asteroider.

Og husk å besøke oss i morgen, så kommer vi tilbake med mer! Vi vil vente på deg!