Distribuer strategien din i Fire Emblem Heroes

RGP-spill, RPG og strategi, er klassikere etterspurt av en stor sektor av mobile videospillbrukere. Derfor tør vi i dag med en som ikke vil føre til kjedsomhet eller noe lignende, vi snakker om Fire Emblem Heroes, en fryd når det gjelder karakterer og illustrasjoner. Og det er at Nintendo er den som utvikler den.

Fortune favoriserer det dristige i dette underholdende spillet

Spillet handler om to riker i krig i en forferdelig konfrontasjon. Spillerne bygger hæren sin ved å trekke på populære helter som spenner over hele spekteret av Fire Emblem-serien. De vil gjennomføre taktiske kamper for å komme videre mens du er på farten og nivå opp med en blanding av nye jagerfly og legendariske helter. Noen karakterer vil bli allierte, mens andre vil bli fiender som ikke vil vise deg nåde.

Det kan interessere deg | De beste RPG-spillene for iPhone og iPad

Spillere kan glede seg over majesteten i denne taktiske RPG-en selv på skjermen på en iPhone uten problemer. De blir nødt til å lede hærene sine avgjørende, men kontrollene er enkle, bare berøre og dra, inkludert muligheten til å angripe. For dette, bare skyv en alliert helt over en fiende, så blir du truffet. Hvis du klarer å beseire hver fiende på et bestemt kart, blir seieren din. Heltene er blitt håndtegnet av et utmerket team av illustratører for anledningen.

Spillet er gratis og har gode anmeldelser i App Store, så det bør ikke mangle noe i spillmappen din hvis du brenner for denne typen applikasjoner. I tillegg til det, etterlater det en behagelig ettersmak etter hvert spill og listen over helter er rikelig og variert, så vel som våpnene de bruker.

Hvorfor prøver du ikke det til underholdningen din søndag ettermiddag?

Tabla de contenidos