Doogee Mix Lite, super design, dobbelt kamera og rimelig pris

Det kinesiske selskapet Doogee har ikke stoppet de siste ukene. De siste dagene har vi sett hvordan vi har blitt presentert for to terminaler som Dooggee S60 og Doogee S30. Nå er det tur til Doogee Mix Lite. Den terminalen med redusert ytelse som minner om den kraftige Doogee Mix.

Doogee Mix Lite, super design, dobbelt kamera og rimelig prisDoogee Mix Lite, super design, dobbelt kamera og rimelig pris

Vi elsker det faktum at Mix Lite opprettholder den fantastiske designen og premium-utseendet til den originale modellen. Skjermen har en 5,2-tommers diagonal ramme-mindre. Som et poeng i fordel og høydepunkt for dette nye medlemmet av Doogee-serien er at skjermen opptar imponerende 93% av overflaten på frontpanelet. Disse siste dataene er et kjennetegn tilgjengelig for få produsenter.

Både fronten og baksiden er dekket med Corning Gorilla Glass 5. Metallrammen på kantene bidrar til å forbedre utseendet til enheten og gir den en flott finish.

Den nye Doogee-smarttelefonen har funksjoner i det fotografiske avsnittet som normalt finnes i konfigurasjonen av dyrere og kraftigere telefoner. Hovedkameraet er to-type og kommer med et par ISOCELL 13MP + 13MP sensorer laget av Samsung. Som alltid, når vi har et dobbeltkamera, er «bokeh» -effekten (uskarphet i bakgrunnen) garantert. Det doble kameraet har også en LED-blits som også er dobbelt, og en vidvinkel skytevinkel som når 90 grader.

Doogee Mix Lite, super design, dobbelt kamera og rimelig prisDoogee Mix Lite, super design, dobbelt kamera og rimelig pris

Overraskende nok er frontkameraet, hovedsakelig beregnet på selfies, levert av Doogee Mix Lite det samme som det med den originale versjonen av Mix. Vi har en kraftig 8 megapiksler sensor med en 90 graders skyvevinkel på fronten.

Vi kan ikke la være å legge merke til den interessante, eller snarere merkelige, plasseringen av frontkameraet siden det er i venstre hjørne av rammen under skjermen. I denne nedre rammen er også DTouch fingeravtrykssensor, som låser opp enheten på bare 0,1 sekunder.

Doogee Mix Lite, super design, dobbelt kamera og rimelig prisDoogee Mix Lite, super design, dobbelt kamera og rimelig pris

Når det gjelder den interne maskinvaren, kan vi si at smarttelefonen har en lav mellomtonekonfigurasjon som ikke vil skuffe deg, men for mange oppgaver kan den komme til kort. Vi har 4G LTE-tilkobling, og dette skyldes bruken av MediaTek-prosessoren av firkjernetypen og med kode MT6737 som har en klokkefrekvens på 1,45GHz.

Doogee har innarbeidet 2 GB RAM, en massiv lagring på 16 GB og et høykapasitetsbatteri med 3080mAh. De offisielle dataene som ble publisert av produsenten, nevnte en 24-timers autonomi, noe som ikke er dårlig i det hele tatt.

Et annet positivt aspekt er tilstedeværelsen av Android 7.0 Nougat-operativsystemet. Doogee Mix Lite inkluderer også Dual SIM og 2,4 GHz WiFi-funksjonalitet.

Doogee Mix Lite, super design, dobbelt kamera og rimelig prisDoogee Mix Lite, super design, dobbelt kamera og rimelig pris

Doogee Mix Lite er en veldig attraktiv inngangsnivå eller en lavere smarttelefon. Den har en utmerket design, kameraer som må gi et optimalt resultat for det du betaler for mer anstendig maskinvare. Terminalen er til salgs på Aliexpress.com til en pris under 120

Komplette spesifikasjoner for Doogee Mix Lite

 • 5,2-tommers IPS LCD LCD-skjerm, HD-oppløsning (1280 × 720 piksler), 282PPI, Corning Gorilla Glass 5 buet glass
 • Android 7.0 DOOGEE UI GUI
 • 2 GB RAM, 16 GB intern lagring, MicroSD opptil 64 GB
 • Firekjerners 64-bit MediaTek MT6737 1,45 GHz GPU Mali T720
 • Samsung ISOCELL 13MP + 13MP dobbeltkamera, 8x digital zoom, PDAF, dual LED-blits, 90 graders objektiv, F2.2 blenderåpning, FHD 30 fps videoopptak
 • Sekundært 8 megapiksler kamera, F2.2 blenderåpning, 90 graders vidvinkellins
 • Glass og metall i konstruksjon
 • 3080mAh litiumionbatteri
 • 4G LTE, Dual SIM, MicroUSB 2.0, WiFi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.0, GPS / AGPS
 • Fingeravtrykkssensor
 • Mål på 138 x 73,2 x 8,6 mm og men på 180 gram
 • Farger: svart, blå