contadores Saltar al contenido

Dra nytte av Chromecast og iPhone eller iPad med de beste appene

Har du en Chromecast, eller tenker du å få en snart? Det er de som tror at dette lille tilbehøret ikke er veldig nyttig, men i dag gir vi deg et lite utvalg med noen av de beste applikasjonene for iPhone og iPad som du kan få mest mulig ut av Chromecasten din med.

Kanskje du har lurt på mer enn én anledning hvilke iPhone- og iPad-apper som er kompatible med Chromecast. Sannheten er at de er mer enn du forestiller deg, og i dag viser vi deg noen få av dem. La oss gå dit!

Beste iPhone- og iPad-apper for Chromecast.

Få mest mulig ut av Chromecasten din med disse iOS-appene!

Google Hjem

Hvis du er ny på Chromecst, er dette programmet en av de første du bør laste ned. Med Google Hjem kan du konfigurere, administrere og kontrollere Chromecast-enheten din, bla gjennom det mest populære innholdet fra de kompatible appene dine, til og med kontrollere avspillingen av innholdet. I tillegg lar Google Hjem deg personalisere TV-skjermen, i tillegg til å oppdage nye apper, tilbud og innhold.

Youtube

En annen av de grunnleggende og essensielle applikasjonene til Chromecast er YouTube, siden den tilbyr en av de mest flytende opplevelsene når det gjelder overføring av innhold til TV-en din. YouTube lar deg sette opp din egen spilleliste slik at du kan glede deg over timer med underholdning med favorittvideoene dine, og hvorfor ikke, med musikkvideoer. Du velger!

Netflix

En annen viktig app som du ikke kan gå glipp av hvis du har Chromecast er Netflix. Det gir en perfekt brukeropplevelse, og takket være kompatibiliteten kan du glede deg over favorittseriene og filmene på TV-en.

Rykke

Strøm favoritt sendingene dine direkte på TV-en din takket være Twitch for iOS og Chromecast. Du kan nyte en opplevelse på to skjermer: på TV vil du se handlingen, og fra iPhone kan du samhandle med andre seere og favoritt streamere gjennom chat.

TED

TED tilbyr deg tilgang til mer enn 1000 TED Talk-videoer, som dekker et bredt spekter av emner. Å se det gjennom Chromecast er like enkelt som å trykke på Chromecast-knappen og velge videoen du vil spille av.

Lomme kaster

En av de beste podcasting-appene som er tilgjengelige for iPhone og iPad. Med Pocket Casts kan du spille favoritt-podcastene dine via TV med Chromecast Mens du gjør andre oppgaver hjemme, velger du bare hvilke du vil høre på og legge dem til på enheten din.

Triksete titaner

Tricky Titans er et spill der det kan være opptil fem spillere på samme TV. Hver og en styrer Titan sin med smarttelefonen sin (iPhone eller Android). I løpet av sin tur kan hver spiller bestemme bevegelsen til karakteren sin, og når alle har valgt, er det bare å vente med å se hva som skjer.

Beste iPhone- og iPad-apper for Chromecast.

Spotify Music

Kontroller musikken din via iPhone eller iPad, og nyt den gjennom TV takket være Chromecast. Spotify tilbyr en av de beste musikkopplevelsene for streaming og tilgang til musikkbiblioteket og spillelistene dine.

Big Web Quiz

Chromecast er ikke bare for video og musikk, det er også et perfekt apparat for å nyte spill. Vi har allerede fortalt deg om Tricky Titans før, men vi vil også nevne et annet spill som heter Big Web Quiz der du må svare på spørsmålet som vises på TV med mobilen din. Det er et raskt spill som lar deg koble til opptil 6 enheter per spill, så moro er garantert.

Plex

Plex lar deg sette opp en trådløs medieserver i hjemmet ditt for å nyte TV-serier, serier, filmer, bilder og musikk. Med Plex-appen for iOS kan du kontrollere og kringkaste alt dette innholdet gjennom TV ved å koble den til Chromecast.

Bare dans nå

Det mest populære dansespillet i verden er også til stede på iOS, og du kan få enda mer ut av det hvis du har Chromecast. Det har mer eller mindre de samme funksjonene som versjonen av spillet har for spillkonsoller, med den forskjellen at for å fange bevegelsene, må du holde iPhone med høyre hånd.

Beste iPhone- og iPad-apper for Chromecast.

Allcast

Hvis du har mange bilder og videoer av ferien eller den siste helgeturen, og du vil vise den til dine venner eller familie, er AllCast et perfekt alternativ. Med denne applikasjonen trenger du ikke å gå forbi iPhone for at folk skal se den, du kan gjøre det med Chromecast via TV på en større skjerm.

Cast-A-trekning

En moderne versjon av den klassiske Pictionary som lar deg og vennene dine bruke den mobile enheten din til å tegne et bilde som vil bli sett på TV gjennom Chromecast. Det er et veldig enkelt spill der du kan angi antall ord per runde, samt varigheten av hver enkelt av dem.

videostream

En av de beste Chromecast-appene for overføre innhold fra datamaskinen til TV-en. IOS-applikasjonen lar deg fjernstyre alt multimediainnholdet komfortabelt, som om det var en slags fjernkontroll.

Faktisk det er mer enn hundre applikasjoner for iPhone og iPad kompatible med ChromecastMen dette er noen av de mest populære blant brukere av disse to enhetene.

Er du Chromecast-bruker? Hva eller hvilke er de essensielle applikasjonene dine for denne enheten på din iPhone eller iPad? Fortell oss i kommentarene!

Spor | iMore