contadores Skip to content

Dra og slipp-funksjonen til iOS 11 kan også fungere på iPhone

Dra og slipp iOS 11

Mange av iPad-brukerne, blant dem jeg er, er virkelig begeistret for ankomsten til dra-og-slipp-funksjonaliteten til iOS 11.

Imidlertid har denne funksjonen for å flytte elementer (lenker, bilder, tekst, videoer osv.) Fra ett program til et annet en begrensning: den vil bare være tilgjengelig på iPad.

På iPhone vil brukere som installerer iOS 11 ha muligheten til å dra og slippe objekter bare i samme applikasjon.

Dra og slipp iOS 11

Å begrense bruken av en så interessant funksjon på en mye mindre populær plattform enn iPhone er skuffende …

Utvikler oppdager denne funksjonen på iPhone

Det er som det kan, i dag har det blitt oppdaget at “dra og slipp” funksjonaliteten til iOS 11 ja den er til stede på iPhone, selv om det er på en skjult måte.

Utvikleren som fant ut nevnte at funksjonen er deaktivert av en skjult konfigurasjonsinnstilling som brukere ikke har tilgang til.

Dra og slipp

Det virker surrealistisk, ikke sant? Bruk av musepekeren for å demonstrere hvordan denne funksjonen fungerer på en iPhone gjør det enda mer overraskende. Utvikler Steve Troughton Smith, populær for å oppdage skjulte funksjoner i Apple-produkter, har delt sin oppdagelse på Twitter.

I tillegg nevnte utvikleren det Hvis den nye iPhone av 2017 har en virtuell Hjem-knapp, bør den ha denne funksjonen med mer grunn.

Dra og slipp

I teorien har begrensningen for å bruke dra og slipp-funksjonen på iPhone blitt implementert på grunn av det faktum Cupertinos firmasmartphone tilbyr ikke multitasking med Split View som iPad.

Kilde | 9to5Mac