free estadisticas Saltar al contenido

Dropbox for iOS 10 ankommer lastet med nyheter

abril 29, 2020

Dropbox har etablert seg som en av de mest brukte skytjenestene i hele verden. Til tross for at vi hadde millioner av brukere på plattformen, manglet vi mange funksjoner i applikasjonen. Heldigvis, Med sin siste oppdatering har selskapet inkludert en rekke funksjoner som vi har ventet på i noen tid..

Mens vi venter på ankomst av Split View-teknologi til Dropbox, Vi skal vise deg nyhetene som den siste oppdateringen har brakt av applikasjonen for den nye versjonen iOS 10.

Det kan interessere deg | 32 GB iPhone 7 kan være den tregeste

Mange nye funksjoner for iPad-versjonen

Dropbox-delt skjerm

IPad-brukere vil nå kunne se videoene som er lastet opp til Dropbox fra andre applikasjoner, bruker en av funksjonene som heter Picture-in-Picture, som ble inkludert av Apple i versjonen av iOS 9. Du må bare spille av videoen og lukke applikasjonen slik at PIP begynner å fungere. Det er en god måte å øke produktivitetsnivået vårt.

Vi anbefaler | De 8 beste produktivitetsappene for din iPad (2016)

Dropbox har også kunngjort i dag det vil lansere en populært forespurt funksjon til sin iPad-app, som er offisiell støtte for Split View. Dette vil tillate eierne av disse enhetene å kunne bruke Dropbox og en annen app samtidig, uten å måtte bytte fra ett program til et annet.

Flere nyheter for iOS

Dropbox iPad signatur

Nå vil vi ha et mer enhetlig system i selve applikasjonen. Vi kan signere PDF-dokumentene våre fra selve appen, uten å måtte ty til tredjepartsapplikasjoner for å gjøre dette, enten enheten vår er en iPhone eller en iPad. Etter å ha signert den, kan vi sende eller skrive ut den med total komfort fra Dropbox selv.

Det kan interessere deg Den britiske statsministeren forbyr bruk av Apple Watch i møter for frykt for hackere

Etter lang ventetid har de endelig tatt med et alternativ som vi lenge har ventet på. Nå alle iOS-brukere kan sende filene våre som er lastet opp til Dropbox, innfødt til iMessage-kontaktene våre, som blir verdsatt.

Og som forventet, er denne nye versjonen tilpasset det nye økosystemet laget av Apple i iOS 10. Vi har muligheten til å legge til en Dropbox-widget på låseskjermen vår, som vi kan samhandle nesten fullstendig, og dermed kunne bruke funksjonene som er inkludert i applikasjonen på en raskere måte.

Det kan interessere deg | Facebook lanserer en ny plattform for bedrifter

Dropbox ios iPhone

Uten tvil mange applikasjoner tilpasser seg de nye kravene i samfunnet, som virker skjebnet til å ønske å kontrollere arbeidsområdet deres nøyaktig og effektivt, uten å kaste bort tid i langsomme prosesser eller som ser ut til å ha noen mening i XXI-tallet.

Hvor lenge har du ventet på disse funksjonene? Legg igjen svaret i kommentarene!

Spor | 9to5Mac