contadores Skip to content

Dropbox Gjør det mulig å skanne dokumenter på iPhone og iPad

Siden den nye Netflix-oppdateringen med støtte for Picture-in-Picture-funksjonen, har det ikke skjedd noen større utviklinger i App Store. Inntil nå. Dropbox har mottatt en veldig saftig oppdatering og tillater det nå skanne dokumenter, ja, gratis.

I tillegg har Dropbox-applikasjonen også inkludert andre ganske interessante funksjoner. Både appen og PC / Mac-programvaren bringer faktisk produktivitetsverktøy til tjenesten du vil elske.

Dropbox

Dropbox, for alle som ikke er kjent, er en plattform for datalagring i skyen som lar brukere lagre sine dokumenter, bilder, videoer osv., trygt og overføre filer fra en enhet til en annen med total komfort.

Hva er nytt i Dropbox for iPhone og iPad

Blant de nye funksjonene som tilbys av Dropbox-oppdateringen, finner vi muligheten for å skanne dokumenter direkte fra applikasjonen. Denne muligheten lar deg laste opp bilder fra papirdokumenter og opprette Microsoft Office-dokumenter.

Dropbox 2

Skann dokumenter:

Med denne nye funksjonen kan du gjøre det fange og organisere dokumentskanninger, eksamener, skisser og andre prosjekter, så ideene dine vil være i hendene dine. Videre vil brukere av Dropbox Business selv kunne søke i de skannede dokumentene.

Lag Microsoft Office-dokumenter:

Hvis ideen din reflekteres bedre i et Office-dokument, kan du trykke på ny “+” -knapp for å lage Word-, PowerPoint- og Excel-filer umiddelbart fra din iPhone eller iPad, og de blir lagret i Dropbox automatisk.

> “For folk for ideer på farten.”

Andre nyheter:

Mac-brukere vil kunne stole på nye forbedringer fra og med i dag. Vil være i stand del en fil eller mappe direkte fra Finder med høyre knapp. I tillegg vil brukere kunne legge til kommentarer i et spesifikt område av filen.

Endelig er en ny versjon av historikken implementert som funksjonalitet, og vil tillate det se og gjenopprette gamle versjoner av filer Hvis nødvendig. Veldig nyttig! Ekte?

Dropbox-oppdateringer for iPhone og iPad, inkludert PC / Mac-programvare, lanseres fra og med i dag.

Last ned Dropbox på iPhone og iPad

Du kan få appen, eller oppdatere den, fra følgende nedlastingswidget:

Hva synes du om Dropbox-nyhetene for iPhone, iPad og Mac? Er de ikke flotte?