Uncategorized

Du kan nå bruke krom i iMovie for å endre bakgrunnen til videoen på få sekunder

Hvordan endre kroma i iMovie

Hvis du liker å eksperimentere med videoredigering på Apple-enheter, er du heldig: Du kan nå bruke en krom på iMovie for å endre bakgrunnen til videoene dine enkelt og på bare noen få sekunder.

Med den siste oppdateringen kommer iMovie litt nærmere profesjonelle apper, men beholder fortsatt sin fulle essens. Verktøyet fortsetter å gjøre viser dets enkelhet når det gjelder å lage komplekse utgaver, og resultatene er fortsatt overraskende.

Hva er en kroma?

Når du har nådd dette punktet, og før du fortsetter, kan det hende du må stoppe og avklare ideene dine: Vet du hva en kroma er Hvis du stiller deg selv dette spørsmålet, vil vi forklare hva vi snakker om. En kroma er en fargetast i en video som brukes til å erstatte alt dette fargeområdet med et bilde eller en annen video. Vanligvis brukes grønt og blått, og du har sett det ved flere anledninger enn du tror.

Sikkert i noen dokumentarfilm eller DVD-tillegg du har hjemme, vil du ha sett skuespillerne skyte scener på en grønn eller blå bakgrunn. I den endelige filmen erstattes den fargen av en fantastisk slagmark, en strålende solnedgang eller hissige fiender. Alt dette oppnås med kroma og nå kan du gjøre det med din iPhone eller iPad.

I iMovie oppnås det, selvfølgelig, enkelt. Du må bare ha en video spilt inn på en grønn eller blå bakgrunn, legge den til ved å bruke alternativet “Grønn / blå skjerm” og overlegge den med den du vil bruke som den viktigste. Så enkelt er det.

Endre bakgrunnen i iMovie

Praktiske tips for å få en god krom

Slik at videoen har en profesjonelt resultat Det er to grunnleggende regler å følge. Den første, og kanskje den viktigste, er Ikke bruk klær i samme farge enn den nederste. Hvis du gjør det, vil den delen av kroppen din forsvinne. Hvis bakgrunnen er grønn, ikke bruk et grønt plagg.

Chroma-feil i iMovie

For at iMovie ikke skal ha noe problem, må den grønne eller blå bakgrunnen være så enhetlig som mulig, så det anbefales å ha god belysning og eliminere skygger.

Oppdateringen av applikasjonen har også brakt oss andre nyheter, som vi vil liste nedenfor.

  • Åtti nye lydspor fra sjangre som pop, chill og sentimental som er justert for å matche lengden på videoen.
  • Bilder som overlegg for å lage PIP-effekter på delt skjerm.
  • Bruke stillbilder med gjennomsiktig bakgrunn som kan brukes som logoer eller tilpasset grafikk.
  • Skjul grensen rundt bilder som har bilde-innen-bilde og delt skjermeffekt.
  • Gå direkte inn i prosjektredigeringsskjermen når du kommer tilbake til iMovie fra andre applikasjoner.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK