Du kan nå fange Raikou, Entei og Suicune i Pokémon GO

Niantic har offisielt formidlet det Raikou, Entei og Suicune kommer til Pokémon GO for iOS og Android med start i dag. De tre legendariske hundene vil vises på raid i en region hver måned.

Vil du vite hvordan du fanger Raikou, Entei og Suicune? Vil du oppdage hvor du vil være hver måned? Fortsett å lese!

Hvordan fange Raikou, Entei og Suicune i Pokémon GO

Som tidligere nevnt, vil hver av de tre legendariske Pokémon dukke opp i forskjellige regioner hver måned. Niantic lar deg danne en gruppe med vennene dine for å delta i raidene og fange Raikou, Entei og Suicune fra 31. august til 30. september i følgende regioner:

  • Raikou: Legendary Electric-typen Pokémon vil være tilgjengelig i Amerika.
  • Entei: Den legendariske brann-typen Pokémon vil være tilgjengelig i Europa og Afrika.
  • Suicune: den legendariske vanntypen Pokémon vil være tilgjengelig i Asia.

Etter denne fasen, etter 30. september, de tre legendariske Pokémon vil endre regioner igjen slik at alle brukere har en mulighet til å fange hver og en av dem i raidene.

Niantic har også kunngjort at de vil starte en fase av feltforsøk i EX Raids (tidligere kjent som Exclusive Raids) i noen treningsstudioer 6. september før denne nyheten er tilgjengelig internasjonalt.

Pokémon GO-spillere vil motta en invitasjon til disse spesielle begivenhetene hvis de tidligere har beseiret en Pokémon på raid på det aktuelle treningsstudioet.

Last ned Pokémon GO

Du kan installere eller oppdatere Pokémon GO augmented reality-applikasjonen på din iPhone fra følgende nedlastningsknapp. IOS versjon 1.43.1 fikser også noen feil for å forbedre brukeropplevelsen.

Ankomsten av Raikou, Entei og Suicune til Pokémon GO er forutgående av utseendet til de legendariske fuglene Articuno, Zapdos, Moltres og Lugia. I tillegg til Mewtwo, på et spesielt arrangement.

Kilde | Niantic Labs