Du kan nå foreta videosamtaler på Facebook Messenger fra PC og Mac

Facebook Messenger er en mye brukt mobilapplikasjon, som nå får støtte for videosamtaler på Windows og Mac takket være en ny desktop applikasjon, noe som vil være veldig nyttig for oss i karantene dager.

Vi har allerede presentert de beste appene for å ringe videosamtaler, og nå vinner Messenger heltall mot konkurransen. Med millioner av mennesker innelåst i hjemmene sine, med den store dataskjermen og WiFi tilgjengelig, appen til Windows 10 og macOS gir mye mening.

I tillegg tillater Facebook videosamtaler på grupper på opptil 8 personer, noe interessant hvis vi tenker at når vi foretar gruppevideoanrop på WhatsApp er grensen halvparten. Å bruke Messenger er selvfølgelig gratis, uten tidsbegrensninger.

Facebook Messenger tillater også konvensjonelle tekstchatter, og tilbyr de forventede mulighetene på en datamaskin: det kan vi legg det i bakgrunnen å snakke mens vi gjør andre oppgaver, og vi får varslinger når de sender oss meldinger.

Slik ser du venneforespørsler sendt på Facebook

Opplevelsen er veldig lik mobil Messenger eller webversjonen, da den forlater oss send lyd, klistremerker, GIF-er og vedlegg. Den har til og med den mørke modusen, noe som vil være nyttig hvis vi foretar videosamtaler om natten.

Bilde - Facebook Messenger for Windows og Mac legger til videosamtaler

Facebook hadde forlatt applikasjonene sine for Windows og Mac, ikke bare selve det sosiale nettverket, men også datamaskinversjonene av Instagram eller WhatsApp, men karantenet til coronavirus har fått det til å reagere.

Kanskje fordi Zoom-videosamtaler blir veldig populære i disse dager, og mange brukere har blitt med på Houseparty for å glede seg over spill mens de snakker med familie og venner.

Fordelen med Messenger er at vi direkte logger på med Facebook-passordet Våre venner vil komme ut som kontakter i det sosiale nettverket, så vi slipper å søke etter dem og legge dem til, i motsetning til i et program vi bruker for første gang.

Generelt Revamped Messenger-appen på Windows og Mac fungerer bra, Det har en attraktiv design og har fordelen med det store antall medlemmer i det sosiale nettverket, så det kan være nyttig å holde kontakten.

Slik setter du #yomequedoencasa i ditt profilbilde på Facebook

Hva synes du om denne nye applikasjonen? Synes du det er behagelig å bruke Messenger til å ringe gruppesamtaler?

  1. Last ned Facebook Messenger for Windows 10

nedlasting

  1. Last ned Facebook Messenger for Mac

nedlasting