Du kan nå kjøpe BlackPhone, den sikreste Android

BlackPhone er nå tilgjengelig. SGP Technologies SA (the felles veture opprettet ex profeso av Silent Circle og Geeksphone for å føde denne telefonen) har kunngjort at den første BlackPhone allerede er levert til brukere som har foretatt reservasjonen for måneder siden og som har i hendene den sikreste Android på markedet.

Bilde - Du kan nå kjøpe BlackPhone, den sikreste Android

Mye hadde blitt sagt om denne nye enheten med operativsystemet Privat (basert på Android), og som har en komplett pakke med Silent Circle-sikkerhetsapplikasjoner å utføre private samtaler (tale og video), kontaktledelse og sikker melding (med vedlagte filer). I tillegg har den en Brannmur, kryptering og privat skylagring, blant andre komplementære løsninger.

Sikkerhet, kraft og kvalitet

Og BlackPhone handler ikke bare om sikkerhet, selv om den utvilsomt er kjennetegnet. Og det er at det er en high-end mobil med en prosessor firekjerners NVIDIA Tegra 4i ved 2 GHz og har 16 GB minne intern og 2 GB RAM.

I tillegg har den en IPS-skjerm av 4,7 tommer, et frontkamera av 5 megapiksler, en bakside av 8MP og støtte for LTE-nettverk.

De som har bestilt allerede har det i hendene eller er klare. De som ikke … må vente til 14. juli, den offisielle avreisedatoen som BlackPhone vil godta bestillinger igjen. Selvfølgelig vil ikke denne smarttelefonen være billig. Vi må gi slipp 460 euro å ha en. Vil du kjøpe den?

Tabla de contenidos