El Huawei Mate 30 Pro llega a México, Chile y Perú: precio y disponibilidad

Du kan nå kjøpe Huawei Mate 30 Pro i Spania, men du må skynde deg

I dag for bare en uke siden at vi advarte deg om at Huawei Mate 30 Pro allerede kunne reserveres i Spania på merkets offisielle butikk i Madrid. Vel, reservasjonsperioden er allerede avsluttet, og som forventet er det nå snu å offisielt sette den i salg, men strategien som følges av Huawei har forlatt oss usammenhengende. Alt peker på merkevaren forsinket salget av denne telefonen for å se om problemet med Google-apper var løst, men endelig har det ikke vært slik, og telefonen går i salg uten tjenestene til den store “G”.

Til tross for dette forventet vi at kjøpet av Huawei Mate 30 Pro ville være enkelt, at det ville være tilgjengelig i mange butikker, online og med et godt lager. Til vår overraskelse er det motsatt, fordi bare noen få brukere vil ha muligheten til å kjøpe denne enheten, som for øyeblikket vil være veldig eksklusivt i det globale markedet (selv om du alltid kan kjøpe det fra Kina).

Bare 300 enheter til Huawei Mate 30 Pro og bare i Madrid

Fra Pro Android opprettholder vi den samme oppfatningen som vi viste da vi testet Huawei Mate 30 Pro: vi kan ikke anbefale det, uansett hvor bra apparat det er. Fraværet av Google-tjenester er ikke bare begrenset til installasjon av noen applikasjoner, det er også en sikkerhetsdel. Hvis saken mellom USA og Huawei endelig blir løst, ville en annen hane kråke. I mellomtiden legger vi igjen en video der årsakene til at vår mening blir forklart.

I dag vil Huawei Mate 30 Pro selges i Spania, men du vil ikke kunne kjøpe den lett. Tilsynelatende, bare 300 enheter av denne telefonen vil bli lagt ut for salg Og hvis du vil kjøpe den, må du gå til den offisielle Huawei-butikken i Madrid fra klokken 17.00 for å gjøre det. I tillegg er prisen fortsatt med hensyn til det som opprinnelig ble kunngjort: 1099 euro, en virkelig høy pris som tydelig plasserer den på et dårlig sted i markedet, spesielt med ofrene som denne telefonen gir.

Vi forstår ikke Huaweis strategi for denne Mate 30. Pro. Vi vet at situasjonen ikke er lett, men å ha det så få enheter på en telefon, og at den bare kan kjøpes fysisk i en enkelt butikk Det ligger i en by på hele halvøya, det er en stor feil, uansett hvor du ser på den. Kanskje de vil gjøre forskjellige salgskjøringer for å sjekke hvor godt denne telefonen blir mottatt i det spanske markedet.