contadores Skip to content

Du kan nå lansere den fjerde betaen av iOS 11.1

Den fjerde betaen av iOS 11.1 er nå tilgjengelig for alle utviklere som er registrert med Apples beta-program, og vil snart være tilgjengelig for de som er med på Apples offentlige program. Denne nye versjonen kommer fire dager senere fra lanseringen av den tredje betaen, og det ser ut til at det er en av de nyeste versjonene som vi vil se før den endelige versjonen, som forventes å bli publisert sammen med lanseringen av den nye iPhone X i november.

Denne siste samlingen er dedikert til å løse feilene i de første betas, og det forventes ikke å bringe nye endringer, selv om vi fortsatt venter på at Apple skal bestemme seg for å aktivere en av nyhetene i iOS 11. Peer-to-pay-systemet likemann Apple betaler kontanter, som vil tillate oss å sende penger til iMessage-kontaktene våre, blir testet internt av Apple-ansatte, selv om det ikke virker som det vil ta mye lengre tid å nå publikum.

Den “store” nyheten i iOS 11.1

Med iOS 11 mottok Apple-enheter en av de viktigste oppdateringene til dags dato, spesielt for iPad-brukere. Fra en ny App Store til en fornyet fleroppgave på nettbrett og nye måter å dra nytte av, var iOS 11 det spranget vi trengte i lang tid. Nå kommer iOS 11.1 til forbedre og polere opplevelsen Med nye emojis, returnering av 3D Touch i multi-tasking av iPhone.

Inkluderer også noen av de små detaljene som ble igjen i rørledningen i iOS 11, for eksempel en ny tastaturfunksjon som vi raskt kan velge de mest passende emosjonene til fornyet Unicode 10. Standarden. Lås opp animasjonen vil også bli forbedret for å gjøre den raskere enn noen gang. Og som jeg nevnte tidligere, forventes Apple Pay Cash-funksjonen for raske betalinger mellom bekjente endelig å bli aktivert.

Hvordan laste ned den fjerde betaen av iOS 11.1

For nå, bare registrerte utviklere i programmet, eller de som har tilgang til profilen din, kan laste ned den nye iOS 11.1 build. Det er imidlertid veldig mulig at det i løpet av de neste timene vil bli publisert i Apples offentlige beta-program, som du får tilgang til uten å være en utvikler. For å gjøre dette, må du ganske enkelt gå til nettstedet deres fra iOS-enheten din, få tilgang til din Apple ID og godta betingelsene.

Når du har fullført registreringsprosessen, kan du få tilgang til nedlastingen av profilen som vil identifisere enheten din som en del av programmet, og du kan få tilgang til den nyeste betasamlingen som er tilgjengelig. Ja, husk lage en sikkerhetskopi før du starter prosessen, fordi det er ustabile versjoner som ikke er ment for daglig bruk.

Og du, har du allerede den nyeste betaen av iOS 11.1?