Du kan nå laste ned den fjerde betaen for utviklere av iOS 10.3.2

beta-utviklere iOS 10-3

Det har gått noen uker siden vi mottok den siste offentlige iOS-oppdateringen. Det var en liten anmeldelse, iOS 10.3.1, dedikert til å løse visse problemer som kan være alvorlige for brukerne. Og er det Det er normalt at etter en større oppdatering som iOS 10.3, blir det funnet små feil like etter som, hvis ikke det snart blir løst, kan føre til noe farligere for sikkerheten vår.

Det kan interessere deg | Vil Apple lansere flere iPad-modeller i år 2017?

Dette er i tillegg spesielt relevant på grunn av endringene som er implementert i ** iOS 10.3 **. Den siste store oppdateringen til iOS 10 har brakt et helt nytt sett med funksjoner til kompatible enheter, for eksempel “Find My AirPods”; men endringen som virkelig gjør forskjellen med resten av oppdateringene er hoppe fra filsystem til APFS, det nye formatet på Apple-produkter.

Fire betas er allerede her for en mindre oppdatering, hvor mye er igjen til din avgang?

beta-utviklere iOS 10-3

De endringene som er blitt påført iOS 10.3 De har virkelig gått upåaktet hen til tross for hva de betyr for enhetene våre. Men det betyr ikke at feil slutter å vises, faktisk, Apple er mer årvåken enn noensinne for å fange opp alle feilene som kan ha dukket opp. Dette er grunnen til at en mindre oppdatering som iOS 10.3.2 blir gitt så stor betydning.

I slekt | De fem grunnene til at iPhone-en din er sikrere enn Android

Og hvis en oppdatering er viktig for Apple, er den også viktig for utviklere. Det er på grunn av det Du kan nå laste ned den nyeste offentlige samlingen til dine registrerte enheter, som medlemmene av iOS betas-programmet, selv om sistnevnte vil gjøre det senere. For andre brukere kan vi bare vente, siden det ikke bør ta mye lengre tid å nå terminalene våre.

Er du en utvikler? Har du lagt merke til noen større endringer i de nyeste versjonene av iOS?

Kilde | MacRumors