contadores Skip to content

Du kan nå laste ned den fjerde offentlige betaen til iOS 11.2.5

For noen versjoner ser det ut til at Apple har forpliktet seg mer enn noen gang til at hver eneste versjon den publiserer for sine enheter er så polert som mulig for sluttforbrukeren. Av denne grunn ble Apples offentlige betaprogram født, noe som lar alle brukere gjøre det test de siste versjonene iOS, WatchOS, tvOS og macOS.

I dag presenterer vi en av prøvene som indikerer at selskapet ikke har sluttet med innsatsen, det er faktisk mulig at det er blitt fordoblet etter alle hendelsene som har skjedd de siste månedene med de forskjellige operativsystemene. I dag har Apple gitt ut den fjerde betaen til iOS 11.2.5.

Det kan interessere deg | CES 2018: De 7 mest fascinerende Apple Device Accessories

Hva er nytt i den nye betaversjonen

Denne nye byggingen av iOS 11 inkluderer mindre forbedringer og noen feilrettinger, inkludert: økende volum i tastatur- og oppringningsklikk på Telefon-appen; og noen rettelser for andre sårbarheter, vel vitende om at Spectre er fikset i en oppdatering som allerede er sendt til alle brukere tidligere.

Kompatible enheter

Som du vet, fordi vi allerede har fortalt deg for mange ganger, sluttet iOS 11 å støtte 32 bit prosessorer at alle telefoner bar til iPhone 5S ble utgitt. Derfor vil alle enheter som ikke er kompatible med denne versjonen heller ikke være kompatible med den nye beta-versjonen. Hvis du vil spesifisere mer, er dette enhetene som kan installere det:

  • iPhone 5S og utover (ikke iPhone 5C inkludert)
  • iPad Mini 2 og utover
  • iPad Air og utover
  • 6. generasjons iPod Touch

Det kan interessere deg | iOS 11.2.2 nå tilgjengelig: oppdateringen som løser Spectre

Slik installerer du denne nye versjonen

For å installere den nye versjonen av iOS 11, som er i beta-utviklingsfase, må du registrere deg i Apples beta-programvare, som du har tilgang til herfra. Etter å ha logget inn med din Apple ID, trenger du bare å følge instruksjonene som vises på den tilsvarende enheten.

Og du, har du installert noen beta på enhetene dine?

via | MacRumors