contadores Skip to content

Du kan nå laste ned Google Allo for iOS, vil det velte best?

Per i dag har vi hundrevis av direktemeldingsapplikasjoner. Hvorfor ønsker Google å gå inn dette spillet bringer WhatsApp, Messenger, Telegram, iMessages og selskap? Av den enkle grunnen at Google er en stor og ønsker å få tak i det markedet også. Google Allo ankommer i dag i App Store, etter landing på Google Play for timer siden.

Store selskaper som Facebook, Apple, Microsoft eller Google dominerer dagens digitale verden. Dette er et ubestridelig faktum. I stedet kan Google skryte av å være involvert i all “skrubbingen”. De har en mobil, desktop, søkemotor, dusinvis av apper for mobil og desktop, den største nettsøkemotoren i historien og snart sine egne mobiler. Google Allo kommer med disse fantastiske 9 funksjonene.

Chat selvdestruksjon

Som vi kunne se på Telegram, kan vi også i Google Allo automatiske sletting av meldinger etter en spesifisert tid. Vil vi sende kontonummeret vårt til noen og ikke holde det lagret? Vi tildeler meldingen vår ett minutt, og det vil være selvdestruerende i den perioden, å gi den personen tid til å kopiere nummeret. Vi kan Velg mellom 30 sekunder, ett minutt, en time eller en dag.

Google Allo snakker

End-to-end sikkerhet

Nylig kunngjorde både WhatsApp og Facebook og Telegram den nye end-to-end-krypteringen for samtaler. På denne måten vil samtalene bare være tilgjengelige for personene som er involvert i chatten. Google Allo legger til dette nivået av sikkerhet.

Allo sikkerhet

Den fantastiske verdenen av GIF-er

Telegram startet denne trenden, Messenger fulgte nøye med, og WhatsApp samlet på sin måte. GIF-er ble glemt kort tid etter at de ble opprettet, og nå Allo vil at de skal være et målestokk igjen, slik som uttrykksikoner en gang var. Vi vil imidlertid ikke kunne sende musikk eller dokumenter.

Rent hemmelighold

Telegram integrerte allerede denne funksjonen, muligheten for ha hemmelige samtaler –Med andre farger og bakgrunner for å skille dem ut – uten å kunne ta skjermdumper og heller ikke kopiere tekst fra den.

Forslag til tekst

Google Assistant er med oss

Google Assistant har utviklet seg gjennom årene, i stor grad takket være Siri og Cortana. I Google Allo, assistenten vil være aktiv under samtaler, lette oppgaven med å søke på Google etter emner som blir diskutert. Vi vil kunne se etter steder å invitere til middag våre venner eller partner mens du chatter med dem.

Manuell sletting av meldingen

Ettersom det ikke skjer med broren Hangouts, i Google Allo vi kan slette meldinger én etter én, fra samtalene. De vil bare bli fjernet fra vår database, og ikke fra samtalen med de andre partene. De vil fortsette å se meldingene.

Allo klistremerker

Svar for deg

Med bruk av Google Allo vil læring være progressiv. Appen vil tilby oss automatiske svar for spørsmål eller samtaler som kommer til oss, som om det var ditt eget hode som viser deg ting på skjermen som du bør si til visse kommentarer eller spørsmål.

Maling, maling

I motsetning til andre meldingsapper, kan vi i Google Allo bruke en del av panelet på skjermen vår til mal eller skriv frihånd hva vi vil. Vi vil til og med kunne skrive bilder før vi sender.

Forslag og hemmelige Allo

Klistremerker for alle

Line introduserte de berømte klistremerkene på sin tid, men det var ikke før Telegram og Snapchat har inkludert dem, da de har vunnet popularitet. Nå Google Allo du ønsker å få plass til klistremerker i samtalene dine og gjøre dem morsommere og morsommere enn noen gang.

Selvfølgelig ønsker Google å rote helt i konkurransen for det 21. århundre direktemeldingsappen. Forhåpentligvis fungerer dette eksperimentet bedre for deg enn Google+ og mange andre oppfinnelser fra fortiden. Last ned Google Allo og broren ‘i video’ Google Duo nå og fortell oss om opplevelsene dine.