contadores Skip to content

Du kan nå legge til (vel) med iPhone-kalkulatoren

IOS 11-kalkulator

Det kjørte i oktober 2017, da en bruker rapporterte en forferdelig og nysgjerrig feil angående den opprinnelige iOS 11 Kalkulator-appen. Det var en morsom feil som ikke klarte å beregne en enkel matematisk operasjon som “1 + 2 + 3”. Resultatet ble ikke “6” som det skulle eller burde være, men indikerte 24.

Kalkulator-appen i iOS 11 hadde ingen problemer med matematikk, nei, feilen oppsto på grunn av en animasjon som bremset klikkene på de redesignede knappene på brukergrensesnittet. Heldigvis korrigerte Apple denne feilen med ankomsten av iOS 11.2.

Selskapet til det bitne eplet begrenset rett og slett til å slette animasjonen som forårsaket denne feilen. Nå endelig med iOS 11.3 blir spørsmålet avgjort når animasjonen kommer tilbake. Vil det føre til mer fiasko?

Det kan interessere deg | Du har brukt din iPhone-kalkulator hele livet

Video av sammenligningen av kalkulatorfeilen i iOS 11.2 og iOS 11.3

Bruker Benjamin Mayo har lastet opp en video til YouTube sammenligning de forskjellige animasjonene i det innbyggede grensesnittet for kalkulator i iOS 11.2 og i iOS 11.3. I videoen kan du se endringene når knappene trykkes raskt og saktere.

Den falmende effekten av animasjonen er veldig subtil, og heldigvis med iOS 11.3 gir animasjonen mer stabilitet og mislykkes ikke når en bruker trykker på knappene.

Det kan interessere deg | Er iOS 11 den mest buggy programvaren noensinne?

IOS 11.3-versjonen er i beta, men Apple forventes å offentliggjøre det offisielt i løpet av februar måned. I denne versjonen vil det også være mulig å administrere systemytelsen (BatteryGate) ved hjelp av en knapp lagt til i innstillingsprogrammet.

For å fullføre, er det verdt å merke seg at i iOS 12 vil Apple fokusere på ytelsen og stabiliteten til operativsystemet på enheter fra tidligere generasjoner. Og dette blir verdsatt.

Spor | 9to5Mac