Du kan nå oppdatere iPhone og iPad til iOS 10.2.1

Utviklingen av operativsystemet som gir næring til all vår iPhone, iPad eller iPod Touch fortsetter sin gang som etablert. Etter nesten en måned med mindre aktivitet fortsetter Apple å demonstrere at iOS er det mest avanserte operativsystemet i verden.

Det med iOS 10, har vært en av de viktigste oppdateringene utgitt av Apple til dags dato. Med funksjoner som f.eks tredjeparts appkompatibilitet med Siri eller den redesignede låseskjermen med oppdaterte widgeter, lanserte selskapet en direkte utfordring for Google og Android.

Med iOS 10.1 brakte Apple flere nyheter som ny TV-app. Selv om det foreløpig ikke er tilgjengelig i Spania, representerer det virkelig en revolusjon når det gjelder organisering av alt innholdet som er tilgjengelig via mobile plattformer.

Relatert | Apple TV, iPhone og iPad kan nå spille Netflix-filmer fra TV-appen deres

Nå tilgjengelig iOS 10.2.1

jailbreak downside-oppdatering

I dag og etter noen betaversjoner IOS 10.2-gjennomgangen er bare tilgjengelig for utviklere og enheter som er registrert i Apples testprogram. I dag kommer iOS 10.2.1-oppdateringen fra Apple-serverne.

Relatert | Apple slipper beta-versjoner av iOS 10.2.1, watchOS 3.1.3 og tvOS 10.1.1

Som vi vil trekke fra nummereringen av den, finner vi en dedikert oppdatering til polér systemet og klargjør enheten for fremtidige nye funksjoner. Dette bekreftes av en kort endringslogg som bare rapporterer en sikkerhetsforbedring og korrigering av noen feil.

For de som er ivrige etter å lære om fremtiden til iOS, og som ikke kan vente lenger med å prøve ut nye funksjoner, har vi imidlertid gode nyheter. Og det er ikke nødvendig å vente mye lenger for å se neste oppdatering iOS 10.3, som blant annet vil bringe en ny “Teatermodus” eller nattmodus.

Og dette, noen måneder etter WWDC 2017, som sikkert gir oss en ny historisk oppdatering, blir det stadig mindre igjen!

Kilde | Appleinsider