contadores Saltar al contenido

Du kan nå publisere live streaming videoer på Twitter med iPhone

Twitter fortsetter å henge etter livestreaming etter raseri fra andre apper som Snapchat, Periscope eller Instagram mer nylig, og det tar sikte på å legge til ny funksjonalitet for din iPhone. Og fra nå av kan du det kringkaste livevideoer fra den opprinnelige Twitter-appen for iPad og iPhone. Alt takket være en integrasjon fra Periscope, som ble kjøpt opp av Twitter i 2013.

For å starte en live-video, gå til skjermen for å skrive tweets og klikk på knappen Bo. På den tiden kan du ramme inn det du vil spille inn og ganske enkelt ved å berøre Gå live begynne å kringkaste videoene dine til verden – faktisk til den verden som dine følgere utgjør -. Hvis du fremdeles ikke ser det, ikke bekymre deg, funksjonaliteten vil bli oppdatert i løpet av de kommende dagene.

twitter-videos-slow-motion-iphone

Det kan interessere deg | Twitter fjerner tilfeller nevner i iOS-appen

På denne måten, Periscope smelter gradvis inn på Twitter-opplevelsen. Faktisk, siden begynnelsen av året, integrerte Twitter muligheten for å se Periscope på tidslinjen, men nå går det mye lenger ved å tillate sending av livevideoer fra Twitter-appen via iPad eller iPhone.

Som du har vært i stand til å trekke fra, streamen i realiteten kommer fra Periscope, slik at både Twitter- og Periscope-brukere vil kunne se videoene, vi trenger ikke å opprette en Periscope-konto for å begynne å bruke dem.

Det kan interessere deg | Twitter for iPhone og iPad lanserer nye funksjoner for å forbedre opplevelsen av bruk

Hvis videoen er live, Publikummet ditt kan legge igjen kommentarer og legge til det klassiske “Like” -hjertet for å samhandle med avsenderen. Det vi ikke vet ennå er om å legge til videoen i tweeten vil redusere tegn.

Hvis det allerede var den typiske appen for å finne ut om alle nyhetene fra forskjellige synsvinkler – og en utømmelig kilde til humor – med innlemmelsen av videoen vil det være enda mer. Hvis du ikke har installert appen ennå, ikke nøl med å gjøre så mye til nyt live streaming på din iPhone eller iPad og å demonstrere din kapasitet for syntese og humor på bare 140 tegn.