contadores Saltar al contenido

Du kan nå ringe videosamtaler på WhatsApp fra iPhone-en din

Etter mange års ventetid ser det ut til at ønskene til millioner av brukere av appen for direktemeldinger endelig har gått i oppfyllelse: WhatsApp tillater videosamtaler til iOS-brukere. En offisiell versjon er ennå ikke utgitt, en beta- eller testversjon er for øyeblikket tilgjengelig og visse feil eller feil oppleves fortsatt, ettersom det er en tester.

Men, Android-brukere vil fortsatt måtte vente for å kunne få tilgang til WhatsApp videosamtaler. På denne måten forventer WhatsApp informasjonen de forventet at videosamtaletjenesten skulle inkorporere i 2017.

De WhatsApp versjon 2.16.13 for iOS har funksjonen til videosamtalerPå grunn av sin uoffisielle natur har den likevel visse tilkoblingsfeil og ustabilitet. Til nå var det bare brukere som er sertifisert som testere, som kunne oppleve den integrerte videosamtaletjenesten. Til dags dato har det blitt lekket noen bilder av testerne og deres grensesnitt, ganske så som FaceTime.

WhatsApp iPhone

Også for å kunne holde videosamtaler Det vil være nødvendig for både mottakeren og avsenderen å få WhatsApp-appen oppdatert med samme versjon. Det vil ikke være lenge å vente på den offisielle lanseringen av WhatsApp for allmennheten i iOS. Når den offisielt blir gitt ut for brukere, vil et ikon vises i øvre høyre hjørne, som en gang er trykket på vil aktivere terminalens frontkamera, selv om du senere kan bytte til bakkameraet.