contadores Skip to content

Du kan snart skrive meldinger til Siri i iMessage

Siri

IOS-brukere bruker alltid Apples virtuelle assistent gjennom stemmekommandoer, men dette kan endre seg ganske snart, siden Apple jobber med utviklingen av et system som vil tillate skrive meldinger til Siri via iMessage.

I det minste indikerer det et nytt Apple-patent samlet inn av Patently Apple. I prinsippet vil det være en meningsløs funksjon, hvorfor bruke tekst når du kan bruke stemmen din raskere? Også, Det ville være veldig nyttig ved utallige anledninger: mennesker med talevansker, miljøer med overdreven støy, steder der det er forbudt å snakke, arbeidsmøter og en lang osv.

siri-imessage

Som vanlig beskriver den nye Apple-patenten informasjonen på et veldig sammensatt språk, men da vil vi prøve å justere den for en mer behagelig lesning.

Patent for bruk av Siri gjennom meldinger i iMessage

Hovedpatentillustrasjonen tydeliggjør hvordan denne funksjonaliteten ville fungere på iOS som viser typiske Siri-interaksjoner med skriftlige meldinger og svar.

Patentere

Patenten beskriver systemet som følger:

“I en eksempelprosess kan et grafisk brukergrensesnitt (GUI) med flere tidligere meldinger mellom en bruker av den elektroniske enheten og den digitale assistenten vises på en skjerm. Dette flertallet kan presenteres i en samtalevisning. Prosessen kan føre til at en handling utføres i samsvar med brukerens intensjon. Et handlingsbasert svar kan vises som en andre melding fra det grafiske brukergrensesnittet. “

Det er ikke første gang vi kommer over ideen om å bruke Siri på iMessage-meldingsplattformen fra Apple. Et tidligere patent beskrev hvordan Siri brukte sin proaktivitet i iMessage-chatter, og det har gått rykter om at funksjonen kunne komme i iOS 11.

Spor | 9to5Mac